Dan Negru vorbeşte, în premieră, despre soţie şi doi copii. De ce nu îşi expune familia niciodată

 Pirvu Cristina
.

Dan Negru are o familie frumoasă pe care o ţine departe de camerele de filmat. Prezentatorul TV se înţelege extrem de bine cu copiii săi care au anumite pasiuni!

Iată ce declaraţii inedite a făcut Dan Negru în exclusivitate despre familia sa.

Ai o familie superbă pe care ai ales să o ții departe, în general, de lumina reflectoarelor. Cum este viața voastră de familie, având în vedere că tu și pleci foarte mult de acasă?

E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden.

Care este „secretul căsnciei voastre? Trebuie să ne spui dacă și acasă vorbești la fel de mult ca la televizor…

Bogdan, băiatul meu, mă bate la debit verbal. Nu Dara, care e fetiță, cât Bogdan. El văd că mă moștenește în această privință. Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic.

Ai o fetiță și un băiat…Cum i-ai pregătit pentru viață?

Mi-au plăcut vorbele lui Constantin Chiriță, cel care a scris „Cireșarii, care spunea că-și pregătește copiii pentru viață învățându-i să fie drepți și curați. Și eu cred că e tot ce va conta. Și eu, până să ajung la 40 de ani, credeam că inteligența e cea mai tare calitate a unui om. Acu, la 47, sunt convins că bunătatea e! Cred ca un om bun va învinge întodeauna, în orice vremuri.

Interviul intergral poate fi citit în numărul de ianuarie al revistei VIVA! disponibil la toate centrele de difuzare a presei din data de 19 decembrie. 

Coperta VIVA! ianuarie

Coperta VIVA! ianuarie

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton