Dan Negru, despre regretatul Andrei Gheorghe, pe scenă, la Gala TV Mania: "Mi-a spus că se vor rări idioții la televizor"

 Dumba Gabriela
.

Prezent la gala TVmania 2022, Dan Negru a profitat de ocazie să îl aducă în discuție pe Andrei Gheorghe și câteva dintre cuvintele pe care regretatul prezentator i le-a spus cu ani în urmă. Prezentatorul de la Kanal D, care a ridicat trofeul pentru „Cea mai bună emisiune-concurs': Tu urmezi! (Kanal D). Ce și-a amintit Dan Negru despre regretatul Andrei Gheorghe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru s-a numărat printre câștigătorii galei TVmania 2022. Pe scena Teatrului Național „I.L. Caragiale' din București, vedeta Kanal D a ridicat trofeul pentru „Cea mai bună emisiune-concurs'.

andrei-gheoghe-pe-scena-premiilor-tvmania-2004-1024×682-1andrei-gheoghe-pe-scena-premiilor-tvmania-2004-1024×682-1

Dan Negru, dezvăluiri emoționante despre Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe, una dintre cele mai nonconformiste vedete ale micului ecran, s-a stins din viață în anul 2018, în urma unui infarct. Dan Negru și-a amintit apoi un moment trăit în compania celui despre care spune că este unul dintre cei care au construit breasla lor.

Cu niște ani în urmă eram la Chișinău cu domnul Andrei Gheorghe – un om extrem de smart. Aș vrea din când în când să-i amintim pe cei care au construit breasla asta. Și am lucrat cu Andrei la Prime, în Chișinău.

Și Andrei zicea la un moment dat – făcea, dacă țineți minte, „Lanțul slăbiciunilor' – un super show, smart, așa cum era și Andrei, care nu funcționa pe cifre.

Eu la vremea aia plimbam blonde, o scoteam pe Mama Natură, 50 share, cât se făcea pe atunci. Da, quiz-urile nu erau căutate. Și Andrei, țin minte vorba lui, „Bă, Negrule, o să se rărească idioții și la televizor'. Îi țin minte vorba asta, și-a amintit Dan Negru.

Citește și: De ce a plecat Mihai Bendeac de la Iumor. Delia:'Nu a mai vrut să vină…'

Citește și: Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:„Nu pot vorbi despre asta. Sunt…’

Citește și: Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor:'S-au mărit odată cu menopauza'

Dan Negru a transmis un mesaj dur după moartea lui Andrei Gheorghe

Dan Negru a transmis un mesaj dur după moartea lui Andrei Gheorghe, criticând faptul că atunci curgeau omagiile, însă în ultima parte a vieţii sale a fost ignorat de breasla pe care a servit-o atâta timp.

E ipocrită şi mizerabilă breasla mea! Îl omagiază azi în toate titlurile, dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta «nu mai are public»! Prea deştept, liber şi citit pentru breasla asta, azi!

Am vorbit cu Mile Cărpenişan, trist, doborât şi dat afara din breaslă, dar după moartea lui aceeaşi breasla îl punea pe prima pagina şi îi făcea emisiuni omagiale. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR şi apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabilă şi ipocrită breaslă!, a scris Dan Negru pe Facebook în ziua morții lui Andrei Gheorghe.

Anterior, Dan Negru a amintit de refuzul în stilul caracteristic pe care i l-a servit Andrei Gheorghe când l-a invitat în emisiunea „Te pui cu blondele, dar şi de întâlnirile cu el. 

„”Nu fi bou! Nu mă mai chema!”, aşa mi-a refuzat ultima dată Andrei Gheorghe invitaţia de a veni în show-ul meu! Eram în restaurantul Nobil din Chişinău, lucram amândoi pentru Prime TV şi îl tot băteam la cap să vină invitat la „Blonde” împreună cu Vadim Tudor.

Mă refuza mereu! Acolo, la Chişinău, când voia să nu pricep ce spune, o rupea pe ruseşte cu cei din jur! Când a fost arestat pe motiv că ar fi consumat droguri, PRO TV nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sârbu, l-a susţinut public. Cool, cu energie şi lumină, fără gânduri negre, a mai scris Negru atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton