Dan Diaconescu, martor la cununia civilă a lui George Simion: „Sper să...”. Câți perechi de nași va avea, în total, liderul AUR

 Borcilă Andreea
.

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, a fost martor la cununia civilă dintre liderul AUR și Ilinca Munteanu. Sâmbătă, 27 august, cuplul își va uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Iată în ce stadiu sunt pregătirile pentru nunta lui George Simion, la care sunt așteptați peste 10.000 de români. Totodată, politicianul a anunțat și câți perechi de nași a ales.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Dan Diaconescu, martor la cununia civilă a lui George Simion. George Simion și iubita sa, Ilinca Munteanu, s-au cununat civil vineri, 26 august, de la ora 16:00. Sâmbătă, cei doi urmează să aibă și cununia religioasă, apoi va înepe una dintre cele mai așteptate petreceri de la noi. Se estimează că peste 10.000 de români vor participa la nunta liderului AUR. Totul se va întâmpla în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea.

george-simion-1-5george-simion-1-5

La cununia civilă de vineri, unul dintre martori va fi chiar fostul patron al OTV, Dan Diaconescu. Totodată, liderul AUR a anunțat și câte perechi de nași va avea, în total.

Citește și: Diana Șoșoacă îl critică dur pe George Simion, după ce a cerut ajutor pentru nuntă:”Mi se pare dezgustător și lamentabil”

Citește și: Carmen Șerban, noi detalii despre nunta lui George Simion:„La recomandarea mea, Ilinca va purta…'. Ce alți artiști vor cânta la eveniment

Citește și: Dorian Popa, păgubit de hoți, la un concert. Ce i s-a furat artistului de pe mașină:„Furăciunea nu te duce departe în viață'

Citește și: Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. Medicii au intervenit de urgență: „Nu mai puteam să respir și…'

Dan Diaconescu, martor la cununia civilă a lui George Simion

George Simion și iubita sa, Ilinca Munteanu au spus un mare Da!, în fața primarului comunei vâlcene Mugurel Mărcoianu. Unul dintre martorii la eveniment a fost chiar fostul patron al OTV, Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu a fost alături de George Simion și soția lui, Ilinca, din postura de martor. În general, la cununia civilă, martorii au sarcina de a garanta prin semnătură consimțământul mutual. Omul de televiziune a mărturisit că l-a susținut moral pe George Simion, dar a negat că l-a susținut și financiar.

„Îl susțin ca om politic și sper să câștige alegerile', a declarat, pentru Click!, Dan Diaconescu.

Sâmbătă, 27 august, cei doi soți urmează să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu, slujba fiind oficiată de ÎPS Teodosie și de ÎPS Varsanufie. Liderul AUR a anunțat, totodată, că va avea, în total, zece perechi de nași. Între timp, continuă pregătirile pentru marea petrecere din weekend, unde sunt așteptați peste 10.000 de români.

Cum merg pregătirile pentru nunta lui George Simion

Liderul AUR a primit derogare de la Biserica Ortodoxă Română, deși Sfântul Sinod a interzis, în urmă cu aproape 10 ani, oficierea casatoriilor în afara lăcașurilor de cult, se va face excepție pentru George Simion, anunță România TV.

Având în vedere numărul mare de persoane și faptul că evenimentul are loc în centrul comunei, autorităţile au luat decizia de a închide o stradă şi de a reorganiza traficul. De asemenea, au fost mobilizate sute de forțe de ordine la nunta lui George Simion pentru a preîntâmpina orice fel de incident, dar şi ambulanţe pentru eventualitatea în care unui invitat i se face rău.

Autorităţile locale au decis toaletarea copacilor în zonă pentru a preîntâmpina producerea unor accidente, mai anunță sursa citată.

A fost montată o arcadă ornată cu flori, au fost aşezate scaunele pe care vor sta invitaţii care vor lua parte la cununia religioasă. Pe lângă arcada cu flori, au fost aduse un violoncel, un pian, dar şi un leagăn pentru invitaţi. Cei care s-au ocupat de decoruri au pregătit o carte în care invitaţii vor putea scrie impresii şi urări pentru Ilinca şi George Simion.

Sursă foto: capturi, arhivă, RTV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton