Dan Cruceru se întoarce acasă, după 5 luni în Dominicană! Cum a trăit prezentatorul Survivor România pandemia COVID-19 departe de familie și ce planuri are pentru vara asta

 Dumba Gabriela
.

Survivor România este aproape de final, iar Dan Cruceru abia așteaptă să-și vadă familia, după 5 luni petrecute în Republica Dominicană. Când a plecat de acasă, în plină iarnă, habar nu avea ce va urma și că un virus va schimba lumea din temelii. Departe de cei dragi, prezentatorului Kanal D i-a fost cu atât mai greu să trăiască atâta timp cu teamă și grijă pentru ai lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Când a fost decretată starea de urgență, familia mea trebuia să vină în Republica Dominicană. Am avut o discuție cu soția mea, ca niște părinți responsabili, și am luat împreună decizia să rămână în țară. Plănuisem să vină cam cu o săptămână înainte de închiderea granițelor, dar în alte țări deja erau mari probleme cu acest virus. Trebuia să facă escală în Franța sau Germania și mi-a fost teamă că ar putea rămâne blocați acolo. Am decis să rămână acasă, să fie în siguranță.

Casa de producție a luat, aici, toate măsurile, astfel încât ne-am simțit în siguranță în tot acest timp de când s-a declanșat pandemia. Dar m-am gândit la ce se întâmplă acasă, la mama în special, care are 60 de ani și e în categoria de risc. Eu m-am simțit în putere și în siguranță.”, a povestit Dan Cruceru pentru Libertatea.

A scăpat de COVID-19, dar a făcut o boală tropicală

Dacă în privința COVID-19, Dan s-a simțit în siguranță, în primele zile petrecute în Republica Dominicană, a avut de tras cu o boală tropicală ce l-a trimis la spital. Acesta a fost, de altfel, cel mai greu moment prin care a trecut în cele 5 luni petrecute departe de țară.

„Cel mai dificil a fost când am avut acea boală tropicală, la începutul competiției. A fost un moment greu, mai ales că îmi doream să fiu în formă maximă, să nu întârzii în nici un fel filmările. Sub tratament și îngrijire medicală adecvate am trecut cu bine peste acea perioadă, m-am refăcut rapid.”, a clarificat Dan pentru Libertatea.

0dan94cruceru0dan94cruceru

Ce planuri are pentru această vară

Pandemia nu a dispărut în România și pentru că îi e dor de casă și de familie, Dan nu-și mai dorește nimic altceva decât să petrecă timp alături de copii și toți cei dragi. În România!

„Prichindeii mei au nevoie de atenția mea, de creativitate, și vom face și petreceri în curte, cu cortul, sau vom pune cortul în mijlocul casei. Mi-e dor să-i urc în mașină, soția în dreapta, copiii în spate și să conduc, să batem țara în lung și lat, dar vom vedea. Sincer, o vacanță la soacra mea, la Galați, începe să mi se pară interesantă.”, a mai spus Cruceru.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton