Dan Bittman se consideră vinovat pentru despărțirea de Liliana Ștefan, mama copiilor săi: „Ea a închis toate căile de comunicare”

 Martin Lorena
.

Dan Bittman se consideră vinovat pentru despărțirea de Liliana Ștefan, mama copiilor săi. Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au petrecut împreună 25 de ani din viață. Aceștia au construit împreună o adevărată familie, fiind părinții a trei copii absolut minunați. Cu toate acestea, artistul a decis să pună punct relației de iubire și se simte vinovat pentru asta. Iată care este cel mai mare regret al său!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta nu doar că are un talent impresionant, cu ajutorul căruia și-a construit o carieră impresionantă, ci și trei copii care îi aduc zilnic motive de fericire. Aceștia au apărut pe lume în urma relației acestuia cu Liliana Ștefan. Chiar dacă au petrecut 25 de ani împreună, cântărețul a decis să pună punct relației. Iată de ce se simte vinovat!

Dan-Bittman-4-2Dan-Bittman-4-2

Acesta a vorbit deschid despre relația actuală dintre el și mama copiilor săi. Se pare că artistul are un mare regret în ceea ce privește interacțiunea cu Liliana!

Citește și: Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire: „I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac'

Citește și: Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, după 25 de ani de relație: „Lucrurile au luat-o razna'

Citește și: După aproape 30 de ani de relație, Dan Bittman suferă după Liliana Ștefan, mama copiilor lui: „Ea nu și-a dorit o căsnicie'

Citește și: Dan Bittman, alături de o fostă iubită, după despărțirea de Liliana Ștefan. Fotografia cu Tania Budi a făcut furori

Dan Bittman se consideră vinovat pentru despărțirea de Liliana Ștefan, mama copiilor săi

Dan Bittman a declarat în cadrul podcastului „Fără Filtre' că relația dintre el și fosta sa parteneră de viață, Liliana Ștefan, este una destul de problematică. În urma despărțirii, femeia a pus punct la orice fel de comunicare cu artistul. Acesta susține că bruneta are toate motivele să o facă, însă regretă că interacțiunea cu fiii săi este afectată.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii.', a spus el la podcast.

Cântărețul i-a lăsat Lilianei întreaga avere, după despărțire. Acesta a subliniat că nu își dorește ca fosta sa parteneră de viață să se confrunte cu probleme financiare. Dan Bittman a subliniat și că singurul lucru care îl deranjează în acest moment este că nu mai are aceeași comunicare cu băieții lui.

Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!', a continuat el.

Artistul i-a lăsat totul fostei sale soții

Acesta susține că atunci când s-a despărțit de Liliana Ștefan, i-a lăsat acesteia totul. El a declarat, la acea vreme că nu a avut nevoie de nimic, nici de apartamente și nici de case.

„Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat’, a spus el la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton