Dan Bălan trebuia să prezinte finala Eurovision România, dar e blocat în Kiev: „S-au anulat toate zborurile”

 Martin Lorena
.

Dan Bălan este blocat în Kiev și nu mai poate prezenta finala Eurovision România. Dan Bălan este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Când au început atacurile trupelor rusești, acesta se afla în Ucraina, fiind juratul unei emisiuni de talente. Acesta ar fi trebuit să prezinte finala Eurovision, însă nu poate onora evenimentul, deoarece este blocat în Kiev.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Bălan este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Cu o carieră impresionantă în industria muzicală, acesta a fost desemnat ca prezentator al finalei Eurovision. Din păcate, el nu poate onora evenimentul deoarece se află în continuare în Kiev. A ajuns acolo ca jurat al competiției „Vocea Ucrainei' și nu a reușit să se întoarcă în țară din cauza atacurilor din partea Rusiei. Iată anunțul oficial!

Dan-Balan-1Dan-Balan-1

Artistul nu a reușit să se întoarcă în România din cauza faptului că toate zborurile au fost anulate. El avea chiar și biletele de avion cumpărate.

Citește și: În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție. Cristina a spus adevărul:’Fiecare decide pentru el însuși’

Citește și: Andra, dezvăluire surprinzătoare despre Andreea Marin, la Românii au Talent:’Cântă senzațional la acordeon’

Citește și: Rusia a fost exclusă de la Eurovision 2022.Organizatorii au decis după atacul asupra Ucrainei

Citește și: Andreea Bănică a ieșit din casă îmbrăcată în hainele soțului:„Lui nu-i mai vin

Dan Bălan este blocat în Kiev și nu mai poate prezenta finala Eurovision România

Dan Bălan semnase deja contractul cu TVR, conform căruia ar fi trebuit să prezinte finala Eurovision România, însă din cauza atacurilor rusești, acesta nu mai poate onora evenimentul. Artistul se află în Kiev și tot ce spera era să ajungă înapoi în țară. Din păcate, zborurile i-au fost anulate și a rămas în Ucraina.

Dan Bălan a încercat să iasă din ţară, a vrut să ajungă în România. I s-au eliminat toate variantele de zbor. Chiar avea bilete de avion luate pe mai multe curse, însă toate au fost anulate. După două zile de încercări eşuate de a ieşi din ţară, ne-a anunţat cu regret că nu mai poate participa la selecţia finală din România.', a declarat Iuliana Marciuc pentru Paginademedia.ro.

El se află în Kiev deoarece este juratul emisunii „Vocea Ucrainei'. Cântărețul a vorbit cu producătorii Eurovision chiar în primele zile ale războiului.

În primele două zile de război, l-am contactat pe Dan Bălan prin intermediul impresarului său. L-am găsit la Kiev, unde filma pentru Vocea Ucrainei, emisiune în care este jurat.', a povestit vedeta TVR pentru sursa citată.

Este de negăsit

Iuliana Marciuc a declarat pentru sursa citată că nu a mai luat legătura cu Dan Bălan de duminică. Mai mult decât atât, atât impresarul cântărețului, cât și apropiații săi au încercat să ia legătura cu el, însă nu au reușit.

De duminică nu am mai luat legătura cu el. Atunci ne-a anunţat că nu poate. Şi ieri (joi, 3 martie) a încercat să ia legătura impresarul cu el, dar nu a reuşit. Nu ştim acum unde se află.', a mai spus ea.

Îngrijorarea oamenilor este și mai mare deoarece acesta nu a mai postat pe rețelele de socializare de pe data de 28 februarie.

Va fi o scănteie! Fiţi oameni, că veţi avea necazuri!', a scris Dan Bălan. Doamne, Salvează Ucraina! Toată inima este alături de tine!', a scris solistul pe 28 februarie.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton