Damian Drăghici nu și-a dorit copil toată viața, dar acum este un tată fericit: "Am avut și vasectomie 10 ani"

 Cica Cristina
.

Damian Drăghici a devenit tată pentru prima dată la aproape 50 de ani. Artistul este în culmea fericirii și povestește cum este viața de părinte.

Damian-Draghici-1Damian-Draghici-1

Invitat la Răi da Buni „Răi da’ buni', Damian Drăghici a vorbit despre cum este să fii părinte la aproape 50 de ani, iar partenera sa a dezvăluit motivul pentru care nu se căsătoresc.

Damian Drăghici este topit după fiica sa: „Este incredibil pentru mine, care nu am dorit copil o viață întreagă”.

Nu și-a dorit copil, nu și-a imaginat că va fI tătic la această vârstă, dar acum a fost să fie. Iar Damian Drăghici deja și-a intrat în rol și se simte împlinit și extrem de fericit.

Artistul a dezvăluit, în premieră, că a avut chiar și o vasectomie timp de 10 ani, pentru a sublinia că într-adevăr nu și-a dorit copii.

„Mai mulți specialiști i-au spus și Cristinei că nu o să poată să aibă o sarcină sau copil, iar eu nu mi-am dorit copil și, în premieră, ca să zic așa, 10 ani am avut și vasectomie. Chiar nu am vrut copii. Dar a fost reversibilă”.

Iubita sa are numai cuvinte de laudă la adresa lui Damian Drăghici de când a devenit tată: „L-am văzut pe Damian pe care credeam că o să-l descopăr de la bun început. Un om iubitor și implicat și un copil ca și copilul nostru. Exact la fel. Văd doi copii, doi prieteni”.

De ce nu se căsătorește Damian Drăghici

Având în vedere că au un copil împreună, următorul pas firesc ar fi ca cei doi să se căsătorească. Însă, cei doi nu au planuri de nuntă, motivul fiind dezvăluit chiar de Cristina.

Noi nu ne-am gândit la nuntă. Eu am o superstiție. El a tot fost căsătorit, toată lumea știe, de atâtea ori, a avut relații de lungă durată, căsătorii și eu am o superstiție că dacă ne-am căsători am ajunge iarăși în punctul acela. Nu e ca și când nu îmi doresc să fim toată viața împreună, pentru că de fapt asta mi-am dorit de la bun început. Dar am o vorba, de fapt un joc de cuvinte: vreau să fiu iubită toată viața, a spus partenera lui Damian Drăghici.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton