Dakota Johnson, despre rolul din “Fifty Shades Freed”: “Să filmezi scene de sex nu e deloc ușor!”

 Oana Pantazi
.

Să filmezi un film despre fantezii sexuale nu este deloc ușor, iar de asta s-a convins și Dakota Jonshon, protagonista trilogiei Fifty Shades, care a povestit că scenele de sex din film au fost o adevărată provocare pentru ea.

Dakota Johnson și Jamie Dornan, în

Dakota Johnson și Jamie Dornan, în „Fifty Shades Freed”

Programat, nu întâmplător, să ruleze în cinematografe în preajma Zilei îndrăgostiților, Fifty Shades Freed s-a ținut de promisiune, captivând și seducând publicul din prima secundă. Demontat de critici, dar adorat de fani, aflat la graniţa dintre erotism şi pornografie, al treilea film al seriei devenite fenomen pop culture a reprezentat o provocare imensă pentru cei doi protagoniști ai săi. Povestea tinerei virgine de 21 de ani, Anastasia Steele, romantică şi amatoare de literatură britanică, interpretată de Dakota Johnson (26 de ani), şi a bărbatului fermecător şi pasionat de BDSM, cu un imperiu la picioare, Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan (35 de ani), a căpătat valenţe noi cu fiecare episod, iar acum s-a întors pe ecrane pentru a ne prezenta viaţa celor doi în calitate de tineri căsătoriţi.

Dacă, la început, Dakota Johnson şi Jamie Dornan au avut probleme în a-şi exprima sexualitatea pe marele ecran, acum au devenit deja „veterani în domeniu şi au lăsat inhibiţiile la o parte. „Nuditatea este foarte interesantă pentru un actor. Eu şi Jamie am lucrat împreună mult timp şi într-o manieră intimă. Între noi nu mai există loc pentru inhibiţii, a declarat actriţa pentru Vogue. Cât despre pasajele violente… „Acele scene pot fi foarte frumoase şi de bun-gust, iar articolele folosite pot fi luxoase. Admir curajul şi onestitatea oamenilor care îşi doresc astfel de lucruri, cărora nu le este teamă să mărturisească faptul că au nevoie de ceva în plus pentru a fi excitaţi. Oare nu Dumnezeu le-a făcut cadou oamenilor orgasmul?

Aventurile cuplului amator de BDSM continuă, de data asta din postura de tineri căsătoriți...

Aventurile cuplului amator de BDSM continuă, de data asta din postura de tineri căsătoriți…

În ultima parte a trilogiei, lucrurile s-au complicat însă, iar Dakota recunoaște că de departe cea mai dificilă scenă sexuală' din toată seria a fost în Fifty Shades Freed. În acea secvență, Anastasia Grey a avut mâinile și picioarele legate de o poartă, în timp ce era legată la ochi. Am fost șocată, pentru că nu am realizat că, oricât de pregătită aș fi fost sau oricât aș fi repetat, atunci când simțurile îți sunt blocate în acest fel, nu poți controla modul în care reacționează sistemul tău nervos… Deci a fost cu adevărat periculos să mă descurc cu scena aceea. A fost destul de greu'.

De asemenea, actrița s-a obișnuit destul de greu cu lenjeria intimă (care trebuia să creeze impresia că e goală) ce i-a fost lipită de corp cu un fel de superglue, care trebuia apoi dezlipit, iar senzația nu era deloc una plăcută. Dakota a recunoscut că nu a fost dureros, dar că asta îi crea totuși un sentiment extrem de bizar… Întrebată dacă i s-a părut ușor, Dakota a concluzionat: Nu, să filmezi scene de sex nu e deloc ușor! Nu e ceva obișnuit și nu e deloc amuzant. Nu devine simplu niciodată niciodată'. Ca să vă convingeți de asta, va trebui să vedeți filmul…

 

Oana Pantazi

Foto: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton