Cupluri care s-au despărţit în 2014

 Florentina Liutic
.

După câteva luni de relaţie sau câţiva zeci de ani de căsătorie, mai multe vedete de la Hollywood s-au despărţit anul acesta.Infidelitatea, alcoolul, distanţele prea lungi care îi separau au fost principalele motive care au dus la destrămarea relaţiilor.

 

18 ani de căsătorie, o fiică, o poveste de iubire ca în filme şi o avere de aproximativ 50 de milioane de dolari. Acestea sunt coordonatele relaţiei dintre Antonio Banderas şi Melanie Griffith care s-a sfârşit anul acesta, din cauza abuzului de alcool şi medicamente al lui Melanie.

 

Actriţa Gwyneth Paltrow anunţa în luna martie pe site-ul ei, goop.com, că s-a despărţit de soţul ei, Chris Martin, tatăl celor doi copii ai ei. Ne-am străduit mult în ultimul an, şi împreună, şi separat pentru a ne salva relaţia şi am ajuns la concluzia că, deşi ne iubim, ne este mai bine să fim despărţiti'.

 

Mariah Carey s-a despărţit de Nick Cannon, soţul cu 12 ani mai tânăr împreună cu care are doi copii gemeni în vârstă de 3 ani şi jumătate. Infidelitatea lui Cannon ar sta la baza acestei separări, dovada ca acesta nu suferă prea tare după divă si se consoleaza, se pare, în braţele lui Amber Rose.

 

Actriţa americană Robin Wrigt, fosta soţie a lui Sean Penn, a rupt anul acesta logodna cu Ben Foster, iubitul ei împreună cu care forma un cuplu din 2011. Extrem de ocupată cu filmările pentru serialul de succes House of Cards', Robin nu a mai avut timp si energie si pentru viata personala.

 

La 65 de ani, Richard Gere s-a despărţit de iubita sa, Padma Lakshmi, cu care începuse o relaţie în primăvară acestui an. Cei doi şi-au dat seama că le-ar fi mai bine să rămână doar prieteni. 2014 nu a fost un an prea bun pentru Gere, după ce şi 2013 s-a dovedit un an care i-a adus ghinion în dragoste. Anul trecut, el se despărţea de Carey Lowell, după o căsătorie de 11 ani şi un fiu născut în această perioadă.

 

Uma Thurman a rupt logodna cu omul de afaceri Arapad Busson, împreună cu care era din 2007. Cei doi erau logodiţi din 2012 şi au împreună o fetiţă. În timp ce ea a stă la New York, el locuieşte la Londra, iar distanţa nu le-a priit.

 

Sophie Marceau şi Christophe Lambert au anuntat printr-un comunicat de presă despărţirea lor de comun acord. Cei doi s-au întâlnit în 2007 la filmările pentru „Dispariţia din Deauville/ La Disparue de Deauville”, al doilea film regizat de actriţă. Erau căsătoriţi din 2012, însă nu mai fuseseră văzuţi împreuna de la începutul acestui an.

 

Amber Rose şi Witz Khalifa nu au putut să-şi salveze căsnicie, desi în luna februarie se nastea primul copil al cuplului. După 1 an de căsătorie, cei doi au demarat procedura de divorţ, iar Amber îşi doreşte custodia fiului ei.

 

Kris şi Bruce Jenner au divorţat la 1 an distanţa după ce şi-au anunţat separarea. Au fost căsătoriţi timp de 23 de ani şi au împreuna 2 fiice, Kylie şi Kendall, aceasta din urma fiind unul dintre cele mai apreciate top modele ale momentului, cu aparitii in show-urile marilor case de moda.

 

Actorul mexican Gael Garcia Bernal s-a despărţit de soţia sa, Dolores Fonzi. Cei doi era casătoriţi de 5 ani şi au împreună 2 copii.

 

Dupa o relaţie de aproape 2 ani, Britney Spears s-a despărţit de iubitul ei, David Lucado. „Ahhhh the single life!/ Ahhh, viaţa de femeie singură!”, şi-a anunţat Britney pe Twitter noul statut. Se pare că motivul despărţirii ar fi o casetă în care David o înşeală cu o altă femeie.

 

Madonna a bifat anul acesta o nouă desparţire de un iubit mai tânăr. 2014 a fost anul separării de Timor Steffens, mai mic cu 30 de ani decât ea, pe care l-a părăsit în timpul unei vacanţe în sudul Franţei. După divorţul din 2008 de regizorul britanic Guy Ritchie împreună cu care are un băiat, artista şi-a făcut un obicei din a avea iubiţi mult mai tineri de care se desparte după perioade scurte de timp.

 

Meg Ryan s-a despărţit de rocker-ul John Mellencamp, distanţa fiind cea care le-a distrus relaţia. Megan locuieşte la New York, în timp ce el trăieşte în Indiana. Rocker-ul nu a vrut să se mute sub nicio formă la New York, mărturisind că este prea sensibil să locuiască în acest oraş unde sunt prea mulţi oameni săraci. Cei doi erau împreună din 2010.

 

Ciara s-a despărţit de logodnicul ei, Future, la numai 3 luni de la naşterea fiului lor, după ce a descoperit că este înşelată.

 

După o căsătorie de 17 ani, David Duchovny şi Tea Leoni s-au despărţit anul acesta în mod oficial în urma unei proceduri foarte discrete. Cei doi şi-au negociat singuri termenii despărţirii şi împart custodia celor doi copii. David va plăti o pensie alimentară lunara de aproximativ 40.000 de dolari.

 

Jennifer Lawrence nu a avut un an prea bun pe plan sentimental, actriţa despărţindu-se atât de Nicolas Hoult, cât şi de Chris Martin, cu care începuse o relaţie la scurt timp după despărţirea lui de Gwyneth Paltrow.

 

Lana Del Rey completează lista vedetelor care au rămas singure anul acesta, artista despărţindu-se de iubitul ei, chitaristul Barrie-James ONeill din trupa Kassidy. Cei doi erau impreună din 2011 şi la un moment dat au exista zvonuri că s-ar fi logodit.

 

Nici Calvin Harris şi Rita Ora nu au rezista prea mult timp împreună, Dj-ul scoţian anunţând pe Twitter că s-au despărţit cu ceva timp în urma. „Ea este o femeie frumoasa si talentata. Ii doresc tot binele din lume„. Harris a pus punct astfel speculaţiilor legate de despărţirea lor.

 

Căsătoriţi din 2012, actorii Evan Rachel Wood si Jamie Bell s-au despărţit anul acesta de comun acord. Deşi s-au iubit foarte mult, ceva nu a mers in relaţia lor şi au preferat să renunţe la tot, deşi au împreună un fiu născut in 2012.

Foto: Hepta

 

Gwyneth Paltrow si Chris MartinGwyneth Paltrow si Chris Martin

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton