Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, chiar în ziua morții suveranei: "Am fost absolut devastați"

 Dumitrache Laura
.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a i-a șocat pe britanici. În ziua morții suveraneu, un cuplu din Anglia au primit o scrisoare din partea acesteia cu ocazia aniversării a celor 60 de ani de căsătorie. Cuplul a rămas surprins de mesajul primit și nu se aștepta la acest gest.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Întreaga lume a rămas șocat după ce a fost anunțată moartea suveranei. Majestatea Sa obișnuia să trimită cuplurilor care împlinesc 60 de ani de căsnicie o felicitare.

regina elisabetaregina elisabeta

Un cuplu din Anglia care împlinise 60 de ani de căsnicie a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a chiar în ziua morții sale. Întreaga familie se reunise la masă și aflase cu mare tristețe că Majestatea sa a decedat. După ce au decis să deschidă felicitările primite, au găsit scrisoarea din partea reginei care îi felicita.

Citește și: Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată într-un sicriu din stejar și plumb.E pregătit de 30 de ani

Citește și:Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a.Au un mesaj puternic în spate

Citește și:Cosmin Seleși prezintă emisiunea „Batem Palma?”, la Pro TV:”E oficial”

Citește și:Nea Mărin, primele declarații după ce a fost operat de apendicită:”Am treabă de făcut…”

Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, chiar în ziua morții suveranei

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Vestea morții suveranei i-a șocat pe britanici, care au fost devastați când au aflat. Un cuplu din Anglia au împlinit recent 60 de ani de căsnicie și chiar în ziua morții reginei au primit un mesaj neașteptat. Regina Elisabeta obișnuia să trimită felicitări tuturor cuplurilor din Anglia care aniversau șase decenii de căsătorie.

La scurt timp după ce au aflat că Regina Elisabeta a II-a a murit,Terry și Joe au deschis felicitările primite cu ocazia aniversării lor. Printre acestea au deschis-o și pe cea a reginei, care i-a șocat.

Ce scria în mesajul Reginei Elisabeta a II-a

Tricia și Ray Pont au deschis felicitarea primită și au descoperit că era din partea Reginei Elisabeta a II-a care îi felicita pentru cei 60 de ani de la căsnicie. Scrisoarea a ajuns mai târziu decât era programată, ca urmare a grevei poștașilor din Marea Britanie.

„Sunt atât de încântată să știu că vă sărbătoriți aniversarea nunții de diamant pe 8 septembrie 2022. Vă trimit felicitările mele și vă urez cele mai bune gânduri pentru o ocazie atât de specială.Domnului și doamnei Joseph Wilkins', scrie BBC.

Cei doi au fost devastați de mesajul primit. Tricia a povestit că felicitarea avea pe copertă o fotografie a reginei în balconul Palatului Buckingham, făcută cu ocazia Jubileului de Diamant. Atunci Regina sărbătorise 60 de ani pe tronul Marii Britanii. „Înseamnă atât de mult pentru noi. Avea un mesaj drăguț înauntru și era semnată de mâna reginei', a declarat Tricia.

„Regina a fost o parte intrinsecă a întregii mele vieți”

Tricia Pont în vârstă de 80 de ani a povestit că este o susținătoare a Familiei Regale. Mai mult, a cunoscut-o pe Regina Elisabeta a II-a la o petrecere în grădină la Palatul Buckingham. A descris cum părinții săi au dus-o la Londra în 1947, în noaptea dinaintea nunții Reginei.

'Am stat pe balustradele de la Palatul Buckingham când au ieşit pe balcon. A fost minunat. Regina a fost o parte intrinsecă a întregii mele vieţi. Mă simt foarte privilegiată că am luat contact cu Majestatea Sa', a povestit aceasta.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton