Cum a surprins Sarah Michelle Gellar o tânără care i-a trimis un mesaj din greșeală

 Oana Pantazi
.

Cunoscută din celebrul serial „Buffy, spaima vampirilor', acum are 40 de ani și e la fel de faimoasă. Faimă de care s-a folosit pentru a-i da unei tinere americane un răspuns neașteptat. Iată cum a surprins Sarah Michelle Gellar o femeie care i-a trimis un mesaj din greșeală!

 

Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr., soțul ei.

 

După ce iubitul ei i-a pus marea întrebare, Charlyn Willis, o tânără din Georgia, a făcut ceea ce face orice tânără aflată în situația asta – s-a apucat să-și sune familia și prietenii pentru a le spune că a fost cerută de nevastă. Evident, și-a făcut și un selfie cu inelul și i-a trimis surorii sale un mesaj. Cel puțin așa a crezut, pentru că mesajul nu a ajuns la sora ei, ci la nimeni alta decât Sarah Michelle Gellar, actrița cunoscută din celebrul serial „Buffy, spaima vampirilor' și „Tentația seducției'.

După primirea textului și a fotografiei, Sarah a răspuns într-un mod absolut epic și extrem de cool – apostat fotografia lui Charlyn pe  Instagram Story și pe pagina sa de Facebook, rugându-și fanii să o felicite pe viitoarea mireasă: „Ea este #CharlynWillis. S-a logodit ieri și a vrut să-i trimită un mesaj surorii sale, dar, cu toată agitația momentului, mi l-a trimis mie. Vă rog, ajutați-mă să-i transmit felicitări lui Charlyn. (Și logodnicului ei, al cărui nume nu îl știu)'

Și uite așa logodna lui Charlyn a devenit de două ori memorabilă, nu în ultimul rând și datorită lui Sarah Michelle Gellar, care a popularizat evenimentul pe conturile sale de socializare, tânăra din Georgia ajungând să primească mii de like-uri și sute de comentarii de la fanii actriței, cu ocazia fericitului eveniment. De altfel, Charlyn a și comentat pe FacebookȘ Bănuiesc că cel mai grozav mod de a-ți anunța logodna e ca o celebritate să facă asta în locul. Îți mulțumesc, Sarah… Ai făcut astfel încât această experiență a logodnei aproape că mi-a schimbat viața. Vreau să știi că, atunci când vom stabili data, vă vom invita pe tine, pe Freddy (n.r. soțul actriței) și pe copii!'

 

La ce influență au deja, în mediul virtual și nu numai, Instagram și Facebook în viețile noastre, nu ne îndoim că, oricând va avea loc nunta, vom fi la curent și noi!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton