Cum și-a împodobit Delia bradul - Imagini inedite din casa artistei

 Florentina Liutic
.

Dacă de obicei este dicretă cu tot ce ține de viața sa privată, Delia a făcut înainte de Sărbători o excepție, împărtășind cu noi imagini din livingul său, cu bradul împodobit.  Ajutoarele sale în acest demers au fost finaliștii de la X Factor.

 

Înainte de marea finală de vineri, Delia a decis să le ofere o pauză binevenită de la emoții concurenților săi Raul și Alex, invitându-i acasă la ea pentru a împodobi împreună bradul. Cei doi și-au ajutat mentorul să decoreze un brad foarte înalt…atât de înalt, că a fost nevoie de scară pentru ca misiunea să poată fi îndeplinită până la capăt.

 

 

De altfel, Delia și-a propus să meargă cu colindul și zilele acestea și-a luat finaliștii cu ea la toate emisiunile radio la care a fost invitată, pentru a cânta împreună.

 

 

Artista visa de multă vreme la o casa precum cea  pe care a amenajat-o nu demult și despre care se spune că a costat-o o avere. Mândră de locuința ei, artista a postat toamna aceasta pe Instagram un scurt video cu imagini din #backstagehome, cum și-a numit casa.

 

 

#homeprojects #thxStefan #arhitecture #backstagehome #homedesign

A video posted by Delia (@instadelia) on


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton