Cum și-a sărbătorit Nelu Pastramă, socrul lui Pepe, ziua de naştere. Mesajul emoţionant transmis de fiica sa, Raluca Pascu: "Îți mulțumesc pentru..."

 Cica Cristina
.

Socrul lui Pepe, Nelu Pastramă, și-a aniversat ziua de naștere în familie. Fiica sa, Raluca Pascu, i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant tatălui.

Pastrama-1Pastrama-1

Pepe și Raluca au o căsnicie solidă și se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Au împreună două fetițe adorabile, de care sunt extrem de mândri.

Recent, în familia lor a avut loc un eveniment important. A fost ziua lui Nelu Pastramă, scorul lui Pepe. Au petrecut într-un cadru restrâns, în familie, mărturie stând fotografiile postate de Raluca pe rețelele de socializare.

Citește și: Raluca Pascu a trecut proba costumului de baie.Cât de bine arată soția lui Pepe după două sarcini

Îmbrăcat elegant, la cămaşă neagră, Nelu Pastramă apare mândru alături de fiică și de cele nepoate. Raluca Patramă a ținut să-i mulțumească tatălui pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și i-a reamintit cât de mult îl iubește.

„La mulți ani, tăticul meu bun! Îți multumesc pentru tot! Te iubesc!”, a scris Raluca Pascu pe Instagram.

Citește și: Pepe și Raluca Pascu au fost nași.Soția artistului a avut o apariție spectaculoasă

Părinții sunt mereu o prioritate pentru oricine, indiferent că este faimos sau nu, iar Raluca Pascu nu face excepție de la regulă. Ea, Pepe și cele două fetițe i-au dedicat o zi lui Nelu Pascu, în ciuda agendei încărcate, scrie spynews.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Pepe, surpriză de proporții pentru soția lui de ziua ei.Raluca a rămas fără cuvinte

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton