Cum și-a sărbătorit Mirela Vaida ziua de naștere. Copiii au așteptat-o acasă cu o surpriză

 Lupescu Anca
.

Mirela Vaida a împlinit marți, pe 16 februarie, 39 de ani. Frumoasa prezentatoare tv a avut parte și de o surpriză frumoasă, de la colegii din emisiunea Acces Direct. Însă și mai mare a fost surpriza care o aștepta acasă, de la copiii ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a fost răsfățată de copiii ei în ziua în care a împlinit 39 de ani. Când s-a întors de la emisiune, vedeta a văzut surpriza pe care i-au pus-o la cale soțul ei și cei trei copii.

Întreaga casă era plină de baloane. Extrem de fericită, Mirela Vaida a ținut să le transmită un mesaj emoționant fanilor.

images-2-7images-2-7

”Mulțumesc din toată inima pentru urări și pentru gândurile bune. Mi-ați făcut ziua cu adevărat specială! 🎂💐 Gata! Mă îndrept spre 40! 🙈😐 Daar, ieri, când am împlinit 39, am avut o zi plină cu de toate!❤️☺️ Așa arată, fără perdea, o zi aproape obișnuită din viața mea”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida, adevărul despre viața de cuplu, atunci când ai trei copii

Mirela Vaida este mamă a trei copii, dar este și soție. Prezentatoarea de la Acces Direct ne-a povestit cum reușește să aibă o carieră de succes, să facă față tuturor provocărilor din partea copiilor și, mai ales, cum este relația de cuplu în tot acest context!

„Am avut perioade în care nu am avut bonă, chiar acum suntem într-o perioadă în care nu avem nici bonă, nici soacră, nici ajutor în casă. Eu și soțul meu suntem cei care ne ocupăm de cei trei copii.

Citește și: Îl mai ții minte pe Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat, din lume? Cum arată cei trei copii ai lui

Citește și: De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele: „Îmi era frică, am avut anxietăți urâte’

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a scris amantei lui Gabi Bădălău: „Îl distrug în presă până la ultima suflare’

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, adevărul despre traumele din copilărie: „Am făcut terapie câțiva ani’/ EXCLUSIV

Eu sunt cea care face mâncare, soțul meu cumpărăturile, cu toți copiii după el, el îi duce la grădi şi îi aduce, îl culcă pe cel mic, împreună facem curățenie, împreună tundem gazonul, plătim facturile. Împreună le organizăm pe toate, pentru că amândoi ne-am asumat că suntem părinții acestor trei copii şi nu trebuie să avem 100 de oameni pe lângă noi care să ne rezolve problemele’, a spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton