Cum și-a sărbătorit Ilie Năstase ziua de naștere și ce cadouri a primit: „Am stat până la 4 dimineața”

 Lăstun Ana Maria
.

Ilie Năstase a împlinit 75 de ani pe data de 19 iulie și acum, după petrecerea de ziua sa de naștere, a dezvăluit toate detaliile despre eveniment. Bucătarii i-au pregătit un meniu special, care a inclus caviar, fructe de mare și șampanie, iar marele tenismen a decis să se sărbătorească într-un cadru restrâns.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Până acum Ilie Năstase organiza petreceri cu adevărat fastuoase de ziua sa de naștere, însă anul acesta a decis să aibă alături doar persoanele apropiate. Aniversarea vârstei de 75 de ani l-a surprins pe Ilie Năstase în compania Ioanei Năstase, soția sa, și a unui cuplu de prieteni vechi. Fiicele lui Ilie Năstase nu i-au fost alături la ziua de naștere, dar l-au felicitat telefonic.

Citește și: Cum a reacțioat fiul Ioanei Simion când a aflat că nu mai divorțează de Ilie Năstase: „Nu ascult părerile nimănui'

Citește și: Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut un tatuaj cu imaginea tatălui său: „L-am sunat și i-am spus'

Citește și: Ioana Simion i-a dat ultimatum lui Ilie Năstase, după ce l-a acuzat că a bătut-o: „Numai așa mă voi întoarce la el”

Citește și: Amalia Năstase, despre căsnicia cu Ilie Năstase: „Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Mă simțeam zero barat”

Mai mult decât atât, Ilie Năstase și-a organizat mica petrecere într-un loc de pe malul mării pe care îl frecventează de peste 3 decenii, așa că bucătarii l-au răsplătit cu un meniu creat special pentru tenismen. La ziua lui de naștere, Ilie Năstase s-a desfătat cu fructe de mare, caviar și șampanie, printre altele.

cum-si-a-sarbatorit-ilie-nastase-ziua-de-nastere-1cum-si-a-sarbatorit-ilie-nastase-ziua-de-nastere-1

Ilie Năstase, despre ziua de naștere organizată într-un restaurant de lux: „Mi-am dorit mai multă liniște'

„A fost o zi frumoasă pentru că am avut alături de mine cel mai important om, pe soția mea, Ioana, și un cuplu de prieteni. Anul acesta mi-am dorit altceva, mai multă liniște. Nu am organizat nimic, pentru că am vrut ceva intim. Am avut muzică bună, în surdină, și am stat până la 4 dimineața. Cred că am fi prins răsăritul dacă nu era Ioana obosită”, a precizat Ilie Năstase, pentru Click!.

Mai mult decât atât, chiar dacă fiicele sale nu i-au fost alături, Ilie Năstase se bucură că l-au sunat și și-au făcut simțită prezența de la mii de kilometri distanță. Deși nu și-a dorit cadouri scumpe și se declară un om fericit cu lucrurile pe care le are, Ioana Năstase nu s-a putut abține și i-a făcut un cadou tenismenului, cadou pe care sportivul l-a apreciat nespus.

Ce cadou i-a făcut Ioana Năstase soțului ei, la împlinirea vârstei de 75 de ani

„M-au sunat familia, prietenii, am stat toată ziua cu telefonul la ureche. Ioana mi-a dăruit un parfum care-mi place mie, și o cămașă pe care mi-a cumpărat-o din Grecia. Sincer să fiu, nu prea am nevoie de nimic, am de toate. Liniște, iubire și sănătate vreau de la acest an. Și, probabil, o casă la malul mării (râde).

Chiar i-am spus și soției mele că a fost cea mai frumoasa zi pe care mi-am serbat-o în viața mea. Cât suntem tineri alergăm după obiecte și lucruri nesemnificative, dar odată cu vârsta ai suficientă înțelepciune să apreciezi ce e cu adevărat important în viața unui om”, a mai spus Ilie Năstase, pentru sursa menționată anterior.

Deși își dorește să se mute la malul mări și să renunțe la agitația Capitalei, Ilie Năstase a decis să mai rămână o perioadă în județul Constanța. Acest lucru va fi întrerupt, bineînțeles, de o scurtă vizită în București, acolo unde fostul sportiv și-a propus să se revadă cu bunul său prieten, Ion Țiriac.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton