Cum și-a cucerit Cosmin Cernat soția: "Ea nu mă prea suferea, mă considera mai infatuat"

 Oana Pantazi
.

Cosmin Cernat și soția sa, Mădălina Moroșanu, formează un cuplu sudat de mai bine de 11 ani, însă, după cum a povestit chiar el, începuturile nu au fost promițătoare… Asta deoarece actuala sa parteneră de viață nu a fost impresionată la început de prezentator.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Cernat și soția sa formează acum unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz, însă la începuturi prezentatorului nu i-a fost ușor să-și convingă colega de serviciu să iasă cu el la o cafea. Amândoi trecuseră printr-un divorț la vremea respectivă, iar Mădălina nu s-a lăsat ușor impresionată, ba, mai mult, avea o impresie greșită față de el.

cosmin-cernat-sotia-madalina-si-cei-trei-copiicosmin-cernat-sotia-madalina-si-cei-trei-copii

Cum și-a cucerit Cosmin Cernat soția

Cosmin Cernat și soția sa s-au cunoscut la Kanal D, pe vremea când el prezenta știrile sportive, iar ea era gazda matinalului. Deși colaborarea profesională dintre ei era una bună, actuala lui soție nu-l privea așa cum și-ar fi dorit el, astfel încât Cosmin a trebuit să ducă ceva muncă de lămurire până să o scoată pe Mădălina la o cafea.

Citește și: Bianca Drăgușanu spune de ce nu și-a cunoscut soacra, după aproape 2 ani de relație cu Gabi Bădălău: „Cum poți să judeci un om…'

Citește și: Ce spune Dan Bittman despre Liliana Ștefan, la doi ani de la despărțire:„A fost femeia pentru care am și făcut copiii. Dacă nu…’

Citește și: Angela Similea a revenit în muzică, după o pauză de 6 ani:„Cântecul se referă la tot ceea ce se întâmplă în Ucraina’

Citește și: Fiul Monicăi Anghel, victimă a bullying-ului. L-a mutat pe Aviv la altă școală: „E o problemă reală”

„Ea nu mă prea suferea foarte mult, mă considera mai infatuat. Mie mi-a plăcut foarte mult de ea. Am reușit să am alături de mine o femeie minunată, o soție extraordinară și o mamă la fel de minunată și de extraordinară. Sincer, mi-a fost greu să o conving să ieșim la o cafea. Și ei i-a fost destul de greu să accepte, dar am ieșit până la urmă.

Mă emoționează acest lucru de fiecare dată când mă gândesc la familia mea, pe de o parte, și la familia Kanal D, pe de cealaltă parte. Mădălinei vreau să îi mulțumesc pentru felul în care a avut grijă și are grijă de fetele mele', a povestit Cosmin Cernat pentru ego.ro.

„Pentru mine important este ca ei să fie fericiți”

Omul de televiziune se laudă cu două fiice superbe, Maya şi Ayana, din mariajul cu atleta Monica Iagăr, iar actuala lui soţie are un băiat, Matei, dintr-o căsătorie anterioară. Cosmin Cernat și soția lui au o familie mare și frumoasă și, chiar dacă sunt fraţi vitregi, copiii lor se înţeleg de minune.

„Eu nu cred că sunt un tată, cred că sunt mai degrabă un bunic. Una dintre puținele mele calități pe lumea asta este că iubesc copiii. Pentru mine important este ca ei să fie fericiți. Atâta vreme cât ei, toți trei, vorbesc cu mine lucruri intime pe care foarte mulți copii nu le vorbesc cu părinții lor, cred că au încredere în mine. Și se simt în siguranță, în spațiul lor intim în care îmi permit uneori să intru. Mi se pare normal să fie așa, pentru că și eu am spațiul meu în care ei nu intră și ei au spațiul lor în care eu nu intru.

Eu sunt un tată care mai degrabă i-a alintat și i-a iubit, nu le-a impus neapărat un set de reguli. Cred că le-am transmis mai degrabă un set de valori în care eu cred foarte tare. Acestea sunt respect, prietenie, privit în ochi când spui ceva, răbdare, iubire, lucruri care nu cred că se vor pierde vreodată', a mai declarat Cosmin Cernat pentru sursa citată.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton