Cum și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani și la ce vârstă: "Visam să schimb lumea"

 Dumitrache Laura
.

Cristina Bâtlan este în prezent o figură puternică și impunătoare, dar și o adevărată „leoaică”. A intrat în lumea afacerilor la o vârstă fragedă și a crezut în visul ei. De asemenea, Cristina a renunțat la multe lucruri pentru a-și îndeplini visul. Afacerista a mărturisit din ce a făcut primii bani și câți ani avea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Afacerista a renunțat la facultatea de Drept pentru a se dedica în totalitate visului ei. Astfel, Cristina Bâltan a creat cel mai mare bran de încălțăminte românesc, pornind la drum alături de fostul ei soț, Roberto Bâtlan. Cei doi au fondat brandul  'Musette', iar afacerea aceasta a făcut-o milionară în euro.

Cristina BatlanCristina Batlan

Cristina Bâtlan face parte din juriul de la 'Imperiul Leilor', de la Pro TV, emisiunea adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor. Prin anii 2000, Cristina și fostul soț aduceau marfă din Spania și Italia, dar lucrurile nu au decurs așa cum au sperat. Asfel, au cumpărat a doua fabrică.

Citește și: În ce afacere au investit un milion de euro Cristina Bâtlan, dr. Wargha Enayati și Sebastian Dobrincu la Imperiul Leilor:„O forță a naturii'

Citește și: Drama juratului de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan.Fiul ei a avut 815 grame la naștere și șanse minime de supraviețuire

Citește și:Ce gest a făcut Claudia Pătrășcanu pentru sora lui Gabi Bădălău, înainte de nuntă:„Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla'

Citește și: Alina Chivulescu, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV:”Mai schimbă și tu pantalonii ăia, mai machiază-te…”

Cum a câștigat primii bani Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România. Împreună cu fostul soț, Roberto Bâtlan, Cristina a înființat cea mai mare companie de încălțăminte românească, Musette. Jurata de la 'Imperiul Leilor' a crezut în visul ei și a făcut multe sacrificii pentru a ajunge acolo unde și-a dorit. Într-un interviu pentru Ciao, afacerista a spus cum a câștigat primii bani și ce vârstă avea. Avea doar 17 ani, iar suma pe care a câștigat-o a folosit-o a deschis un cont.

Primii bani i-am câștigat la vârsta de 17 ani, din vânzarea de cărți. Cu banii câștigați am deschis un cont la Banca Agricolă pentru o idee pe care o aveam pentru o companie de branding„, a spus afacerista.

Cristina Bâtlan a divorțat de soțul ei, Robert Bâtlan

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Cristina Bâtlan a făcut mărturisiri inedite despre viața ei. Afacerista a spus că a divorțat de soțul ei, după aproape 30 de ani de relație. Jurata de la PRO TV a declarat că a aflat că este înșelată de aproape cinci ani. Fiind orbită de munca sa, Cristina nu s-a gândit nicio clipă că tatăl fiului ei ar putea face acest gest.

„Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Deci nu aș fi crezut. Și ce e asta? Un ego foarte mare al meu.

Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam.Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf.După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt', a Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan a fost prezentă la nunta fostului ei soț

Milionara a mai declarat că în prezent are o relație de prietenie cu fostul soț. Mai mult, Cristina Bâtlan a declarat că a fost la nunta fostului ei soț, la scurt timp după divort. Afacerista susține că va fi alături mereu de bărbatul care i-a oferit un copil, dar și cu care a creat brandul Musette.

„Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, dar ne-am despărțit acum 6 ani de zile. Am divorțat acum patru ani. Sunt o femeie singură. La un moment dat, dezvoltarea oamenilor se modifică. Mi s-a părut că viața mea de business e una foarte importantă pentru noi, suntem o echipă. Să stai 26 de ani în fiecare zi cu un om, problemele de acasă le ai și la birou. Roberto spunea că Puneam mâna pe umărul tău, era ca și cum puneam mâna pe umărul meu.Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă', a mai spus Cristina Bâtlan, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton