Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani: ”Aveam talent de mică”

 Calin Maria Bianca
.

Cu ce se ocupa Andreea Bănică înainte să devină artistă. Andreea Bănică nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România. Ei bine, de-a lungul timpului și-a format o mare comunitate de fani în mediul online, cu care împărtășește atât bune, cât și rele. Totuși, sunt lucruri din trecutul ei pe care nu mulți le-au aflat până acum. Mai concret, puțini dintre cei care o urmăresc în mediul online sau pe scenă știu cu ce ocupa Andreea Bănică înainte să devină artistă. Iată ce declarații a făcut privind acest subiect, dar și ce își dorea să devină dacă nu devenea o cântăreață cunoscută!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică se poate declara fără doar și poate o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional și nu duce lipsa banilor, însă la fel de bine merg lucrurile și când vine vorba de viața personală. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii cu adevărat adorabili. Iată cu ce se ocupa Andreea Bănică înainte să devină artistă!

andreea-banica-1-1andreea-banica-1-1

Ei bine însă, deși acum duce viața la care a visat dintotodeauna, nu mereu lucrurile au mers atât de roz în viața ei. Încă de când era doar o adolescentă, Andreea Bănică a încercat să câștige bani și să își ajute familia. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci chiar ea a dat de înțeles acest lucru într-un interviu mai vechi. Mai mult decât atât, artista a explicat că tatăl ei este cel care a învățat-o și încurajat-o să muncească încă de mică.

Citește și: Cum a reușit Andreea Bănică să învingă depresia

Citește și: Cum arată hotelul de patru stele pe care Andreea Bănică l-a deschis în Eforie Nord

Citește și: Ce pensie primește fiul Siminei Loica de la tatăl său, Alex Zănoagă. Suma este foarte mică

Citește și: Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit: „Nu știm cine e, nu există!'

Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani

Cu ce se ocupa Andreea Bănică înainte să devină artistă? Aceasta este întrebarea pe care mulți fani ai artistei și-au pus-o de nenumărate ori încă de la începutul carierei sale. Nu mai este un secret faptul că, din nefericire, a avut o copilărie destul de tragică și cu numeroase scandaluri din cauza regretatului ei tată, care era alcoolic și violent. Totuși, privind modul în care și-a câștigat primii bani, nimeni nu se aștepta ca frumoasa artistă să practice un astfel de 'job'.

Mai concret, înainte de a face bani din muzică, Andreea Bănică a câștigat niște sume modice vânzând flori în localitatea natală. Nu le vindea așa cum le culegea, ci le făcea un aranjament frumos, care să atragă ochii clienților. De asemenea, vindea și corcodușe, chiar lângă calea ferată.

'Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam.  Lângă calea ferată stăteam și vindeam.', a spus Andrea Bănică, în cadrul emisiunii 'La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean', la Digi 24.

Ce meserie alegea Andreea Bănică dacă nu devenea artistă

Andreea Bănică nu s-a oprit aici cu șirul declarațiilor despre activitatea ei profesională. Frumoasa artistă a explicat clar că dacă nu devenea o artistă, alegea să fie o stewardesă. Frumoasa blondină a precizat că este una dintre meseriile care-i plac foarte mult și nu s-ar fi dat înapoi de la acest vis.

'Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie. Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut.', a continuat artista pentru sursa menționață.

Andreea Bănică, copilărie traumatizată de tatăl ei

Andreea Bănică are viața pe care și-a dorit-o mereu și se bucură de o familie frumoasă și unită, unde iubirea și respectul sunt cuvintele cheie. Și-a ales un soț bun, iubitor și care-i este mereu alături. Totuși, în copilăria ei nu a văzut acest comportament în familia sa. Din povestirile ei, tatăl său era alcoolic și violent, atât cu mama ei cât și cu ea.

'Când am plecat de acasă am zis că nu vreau să plâng. L-am urât din tot sufletul. La un moment dat, îmi doream să moară. Îmi ziceam că nu mai vreau. Știam că vine. Îl auzeam de la etajul unu. De la etajul unu până la patru, fiind foarte mare ecou, auzeam cum ne înjură și cum ne face. (…) Am scăpat-o pe mama mea din mâinile lui de foarte multe ori.’, s-a confesat Andreea Bănică, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton