Cum se simte Uddi după operația pe care a suferit-o rceent: „Au fost complicații”

 Lăstun Ana Maria
.

Uddi, unul dintre cei mai carismatici cântăreți, a dezvăluit că are mari probleme de sănătate. A ieșit din lumina reflectoarelor și s-a operat în secret, iar acum a dezvăluit cum se simte, după intervenția chirurgicală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă Uddi este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră, bărbatul a decis să renunțe o perioadă la showbiz, după ce fiul său a venit pe lume. Când îi era lumea mai dragă, iar fanii ar fi crezut că Uddi petrece clipe de neuitat cu micuțul lui, bărbatul a anunțat că are mari probleme de sănătate, iar medicii au decis să îl opereze.

Citește și: Uddi a devenit tată. Ce nume deosebit a primit bebelușul

Citește și: Kylie Jenner este însărcinată. Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de mireasă

Citește și: Cine este Dumitrița Razlog, iubita lui Micutzu

Uddi suferă de hernie inghinală și ombilicală, iar specialiștii au luat decizia de a-l opera. Cântărețul era pregătit să revină pe scenă, dar se pare că intervenția chirurgicală îi pune bețe în roate, mai ales că a avut parte de complicații și nu știe dacă se va recupera în timp util. Cu toate acestea, cel mai frustrant lucru este, fără doar și poate, faptul că medicii nu îi permit lui Uddi să își îmbrățișeze copilul.

uddi-probleme-de-sanatate-s-a-operat-1uddi-probleme-de-sanatate-s-a-operat-1

Cum se simte Uddi după operația pe care a suferit-o rceent

„Nu mă așteptam la asta. Au fost complicații și merge mai greu. Încerc să mă refac cât mai repede pentru că, fără să știu că o să dureze atât de mult recuperarea, am luat un mic eveniment și nu știu dacă-l pot onora. Slavă Domnului că ce a fost mai rău a trecut', a declarat Uddi, pentru Cancan.

După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, s-a operat și a trecut și prin complicații, Uddi recunoaște că lucrul cel mai dificil a fost să nu își poată ridica în brațe copilul. Cântărețul a mărturisit în repetate rânduri că îl iubește enorm pe fiul său, iar acum se simte neputincios, din cauză că nu are voie să facă efort fizic.

„Trebuie să am grijă la ce mănânc și ce beau, la pastilele pe care le iau. Dar mă doare de… Și cea mai enervantă treabă este faptul că nu pot să-mi ridic în brațe copilul. Mă uit la el și nu am ce să fac, asta e partea cea mai rea', a mai spus Uddi, cu privire la noile sale probleme de sănătate.

Uddi se consideră un bărbat împlinit, de când a devenit tată

„Dintotdeauna m-am văzut tătic. Ce e mai frumos decât să fii părinte? Eu mi-am dorit foarte mult, am fost pregătit, nu mi-a fost teamă. Nu am ținut totul secret, dar eu, fiind artist de foarte mulți ani, am încercat să-mi țin viața personală departe de ochii curioșilor, pentru că așa mi se pare corect.

Eu sunt artist și am ce să vând. De ce să-mi vând intimitatea sau chestii ultra-personale? Mă simt împlinit de când sunt tătic. Acum aștept să pot să muncesc cu adevărat ca să pot să-i ofer tot ce e de oferit. În primul rând financiar, pentru că astea sunt vremurile și apoi tot ce altceva mai are nevoie', a declarat, în încheiere, artistul.

Sursa FOTO: Facebook & CAT Music.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton