Cum se simte soțul Elenei Merișoreanu, internat cu COVID-19. Plămânii, afectați în proporție de 75%

 Oana Pantazi
.

În urmă cu o săptămână, Viorel Croitoru, Soțul Elenei Merișoreanu, a ajuns de urgență la spital, fiind diagnosticat cu COVID-19. Din păcate, plămânii săi au fost afectați în proporție de 75% și a trecut prin momente dramatice. Iată care este acum starea sa de sănătate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu o săptămână în urmă, Viorel Croitoru, în vârstă de 74 de ani a fost internat de urgență la Spitalul Victor Babeș, soțul Elenei Merișoreanu fiind diagnosticat cu COVID-19. Din nefericire, plămânii săi au fost puternic afectați, dar masca de oxigen și tratamentul primit în spital l-au ajutat să depășească momentele critice.

10271432_617070325036124_8278089137053194144_o10271432_617070325036124_8278089137053194144_o

În ce stare este acum soțul Elenei Merișoreanu

Artista a mărturisit ulterior că a trecut prin momente dramatice, gestul de a chema Salvarea în ultima clipă dovedindu-se salvator. Odată ajuns la spital, medicii au constatat că soțul Elenei Merișoreanu avea plămânii afectați în proporție de 75%.

Atunci când omul e bolnav, nu se duce la doctor, așa a făcut și soțul meu până a ajuns să nu mai aibă respirație. L-am dus la Victor Babeș, unde a avut parte de o îngrijire exemplară. Bunul Dumnezeu l-a salvat. Dacă nu erau medicii și bunul Dumnezeu, cred că el nu mai era în viață acum, era în pământ. L-am dus la timp la spital', a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru Click!

Din fericire, tratamentul primit în spital a funcționat, Viorel Croitoru urmând să fie externat curând.

Au vrut să-l externeze ieri, dar trebuie să-i mai facă un CT, să verifice plămânii. A scăpat ca prin urechile acului, nu a fost intubat, a mai spus artista pentru sursa citată.

Citește și: Stela Bizdu, totul despre accidentul care i-a schimbat viața: „Am închis ochii și m-am întrebat dacă am murit'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul: „Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Mantea despre iubitul ei, după 5 ani de relație: „Iubesc și mă simt iubită la fel de intens!’

Citește și: Rică Răducanu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID: „M-am gândit la moarte. Soția a stat o lună în spital’

Elena Merișoreanu, o căsnicie tumultuoasă

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru au o căsnicie de 46 de ani, un adevărat record nu numai pentru lumea showbizului. Cu toate acestea, artista a mărturisit nu o dată că soțul ei a mai sărit pârleazul de-a lungul timpului…

Elena Merișoreanu a povestit, cu doi ani în urmă, la o emisiune TV, că soțul ei, Viorel Croitoru, a înșelat-o cu o colegă de breaslă. Și cum, evident, nu avea soț de lăsat, interpreta de muzică populară a pus la cale un plan care a avut însă un deznodământ neașteptat.

„Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: „Te tai bucăți și te arunc! La câini te dau', a povestit Elena Merișoreanu.

Culmea, situația explozivă nu doar că a fost dezamorsată, însă cele două femei s-au și împrietenit, fiind prietene chiar și în ziua de azi. Incredibil este doar faptul că soțul artistei a aflat acest lucru de la televizor, unde Elena Merișoreanu a făcut confesiunea…

Câte despre artistă, aceasta cu siguranță l-a iertat de mult, mai ales că e la curent cu aventurile soțului ei… „Am 44 de ani de căsătorie şi bărbatul meu m-a înşelat foarte mult! Îţi jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare. Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine', spunea artista, la Antena Stars, cu ceva vreme în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton