Cum se simte Ramona Păuleanu, după ce a născut prematur gemeni: „Vreau să revin, la tv, cu un corp cât de cât slab”

 Borcilă Andreea
.

Cum se simte Ramona Păuleanu, după ce a născut prematur gemeni. Prezentatoarea rubricii meteo de la PRO TV va reveni, pe micul ecran, în primăvara anului viitor, când își va termina concediul de maternitate. Între timp, vedeta face afaceri imobiliare și încearcă, pe cât posibil, să aibă grijă de ea și de nevoile ei. Atât timp cât micuții Alexandra și Luca sunt bine, spune Ramona, și ea este o mamă fericită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Ramona Păuleanu a devenit mamă de gemeni în aprilie anul trecut. Vedeta PRO TV a născut prematur și a avut probleme cu băiețelul Luca, care a avut nevoie să mai rămână în spital câteva luni bune pentru îngrijiri medicale. Micuțul contractase o bacterie intraspitalicească, însă totul s-a terminat cu bine. Mai întâi, ea și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, și-au creștinat fetița, apoi i-a venit rândul și fiului Luca.

ramona-pauleanu-9ramona-pauleanu-9

Ea a povestit, recent, cum se simte acum, în rolul de mamă, dar mai ales când se va întoarce pe micul ecran.

Citește și: Ramona Păuleanu și-a botezat fiul, după ce a stat după 8 luni la terapie intensivă.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Ce afaceri au Ramona Păuleanu și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis:”Rostul nu e să ne îmbogățim”

Citește și: Pique și noua iubită au mers împreună la o nuntă.S-au afișat ca un cuplu, după despărțirea de Shakira

Citește și: Cum îi apare Denisa Răducu în vis tatălui ei, la 5 ani de la moartea sa:„Am rămas cu necazul și cu suferința'

Cum se simte Ramona Păuleanu, după ce a născut prematur gemeni

Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni anul trecut. Într-un interviu pentru Click!, ea a povestit cum este viața de mămică.

Acum sunt perfect, sunt fericită. Cei mici sunt bine că dacă ei nu erau bine nu eram nici eu.

Îmi e dor să fac și altceva decât „mămiceala” asta, care este foarte grea de altfel. Trebuie să fac cumva să reintru în viața asta socială. Dar deocamdată vreau să mă bucur de ăștia doi ani care nu se vor mai întoarce niciodată și toate la timpul lor.

Alexandra fuge, e foarte avansată iar Luca face abia primii pași singur și e deja o chestiune de săptămâni să meargă singur.

Nu am am avut puterea necesară să încep un regim, erau copii rău și nu mi ardea de așa ceva și mâncăm mult. Dar acum că ei sunt bine am început să am grijă și de mine. Vreau să revin în aprilie cu un corp cât de cât slab. Sunt după dietă…

În plus, ea și soțul ei fac afaceri în domeniul imobiliar: Nu mă pricep la afaceri dar mă pricep la construcții. Pot să spun că am vândut materiale de construcții pe la I8 ani și făceam mai mult decât atât, puteam să fac și proiecte, instalații sanitare, electrice, veneau cu măsurătorile.. și eu făceam pe hârtie. Nu îmi este străin. Bineînțeles că dacă vrei să faci ceva înveți orice, a mai povestit ea, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton