Cum se simte Mioara Roman la 82 de ani, după ce a fost iar internată: „Nu mai poate să-și miște mâna dreaptă deloc”

 Borcilă Andreea
.

Cum se simte Mioara Roman la 82 de ani, după ce a fost iar internată. Oana, una dintre fiicele ei, a vorbit deschis despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a explicat cum stă situația, după ce a primit câteva critici conform cărora ar fi abandonat-o într-un azil de bătrâni. Fosta prezentatoare tv a precizat și suma pe care o plătește pentru ca părintele ei să primească cele mai bune îngrijiri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a dezvăluit că merge de două ori pe săptămâna în vizită la mama ei. Mioara Roman trăiește, la vârsta de 82 de ani, într-un azil, acolo unde primește îngrijiri de specialitate. Recent, vedeta a povestit care este starea de sănătate a mamei sale. Oana Roman este alături mamei sale de fiecare dată când are nevoie și are cea mai mare grijă când vine vorba despre cea care i-a dat viață.

oana-roman-confesiune-5oana-roman-confesiune-5

Vedeta este foarte atașată de părinții ei, chiar dacă Petre și Mioara Roman s-au despărțit acum mult timp. Pentru vedetă, familia este pe primul loc, indiferent dacă este vorba despre fetița și soțul său, Marius, sau despre mama și tatăl ei.

Citește și: Cum o descrie Cornel Păsat pe Oana Roman. Au fost împreună șapte ani:”Are un șarm al ei”

Citește și: Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman:”A trebuit să o internez”

Citește și: Procesul Elenei Udrea de la Sofia a fost amânat.Ce au stabilit judecătorii din Bulgaria

Citește și: Dana Rogoz, la 8 ani de la decesul tatălui ei:„Am început să plâng, necontrolat'

Cum se simte Mioara Roman la 82 de ani, după ce a fost iar internată

Mama Oanei Roman are câteva probleme de sănătate. Mai exact, suferă de pareză la mâna dreaptă, pe care nu o mai poate folosi deloc. Ea a trebuit, astfel, să învețe cum să mănânce cu mâna stângă. Oana Roman a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO tv, unde a dat toate detaliile.

„Are destule probleme de sănătate. Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme are țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile. Nu mai e așa rapidă în a înțelege. A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale.

Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga', a povestit Oana Roman la emisiune.

Cât plătește Oana Roman pentru cheltuielile de la azil

Oana Roman a dezvăluit că s-a lovit de idei preconcepute atunci când a vrut să o ducă pe mama sa la azil.

„A trebuit să o duc periodic și apoi permanent într-un loc în care să îi fie foarte bine. În România există o idee preconcepută despre azil. Este într-un hotel care a fost adaptat. Are o infirmieră', a spus ea.

Cât despre cheltuieli, vedeta a precizat că prețurile pornesc de la 3.500 de lei. Mioara Roman are propriul ei apartament.

„Pentru orice copil când trece prin asta e greu. Din păcate, viața nu stă pe loc. Ea a stat cu noi, doi ani.

Are nevoie de aceste îngrijiri, de acasă sunt greu de făcut. Nu îi creează ei acea stare de a se simți în plus. Practic stă în apartamentul ei. 

Depinde de tipul de cameră, unde e mama prețurile pornesc de la 3.500 de lei pe lună. Mama are o pensie ok, ne descurcăm să plătim fără probleme', a mai povestit vedeta la Pro TV.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton