Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată din nou: „Nu mai vrea să stea în spital”

 Martin Lorena
.

Oana Roman, speriată de starea de sănătate a mamei sale. Oana Roman trece prin momente extrem de dificile, după ce mama sa a ajuns din nou la spital. Deși aceasta aspera ca Mioara Roman să fie externată, medicii au depistat o nouă problemă de sănătate care trebuie tratată. Iată ce a declarat fiica lui Petre Roman despre această perioadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman trece prin momente extrem de dificile! Mama sa a ajuns din nou pe patul de spital, după ce sâmbătă dimineață, cei de la centrul care are grijă de femeie, au sunat la 112. Medicii i-au descoperit Mioarei Roman o nouă problemă de sănătate, care trebuie tratată imediat. Iată cum se simte în acest moment fosta soție a lui Petre Roman!

Mioara-Roman-1Mioara-Roman-1

Se pare că vestea a venit ca un fulger pentru Oana, care se afla în vacanță alături de soțul și fiica ei. Micuța Iza își sărbătorea ziua de naștere când vedeta a primit apelul telefonic.

Citește și: De ce a ajuns Marius Elisei la spital. Oana Roman:’El s-a operat la ligamente și…’

Citește și: Ce obiecte de valoare a pierdut Oana Roman în vacanța de la munte:„Un weekend dezastruos

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului.Când va naște partenera antrenorului

Citește și: Artistul Nane, despre perioada de burnout și depresie prin care a trecut:„Nu știam ce e

Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată din nou

Oana Roman a povestit pe rețelele de socializare despre starea de sănătate a mamei sale. Se pare că fosta soție a lui Petre Roman a trecut prin clipe dificile, chiar la centrul care o supraveghează. Resposabilii au sunat la 112, iar salvarea a venit imediat. Mioara Roman se află în continuare la spital.

„Mulţi dintre voi aţi observat că nu sunt în apele mele. Încă de când eram în vacanţă mulţi mi-aţi spus că se întâmplă ceva. Nu am vrut să îi stric Izabelei bucuria vacanţei şi nici ziua ei de naştere. Din păcate, mama a ajuns din nou la spital. Sâmbătă dimineaţa, m-au sunat cei de la centru să îmi spună că nu se simte bine şi că au chemat Salvarea să vadă ce se întâmplă cu ea', spunea Oana pe rețelele de socializare, zilele trecute.

Deși spera să o poată externa pe Mioara Roman, Oana s-a lovit de o altă veste proastă. Mamei sale i s-a depistat o nouă problemă medicală, care o obligă să rămână sub supravegherea medicilor.

„Am mai primit o veste rea astăzi. Speram să o putem externa pe mama astăzi, dar, din păcate, nu se poate. Medicii au decis să o mai ţină internată pentru că au mai identificat o problemă de sănătate care trebuie neapărat tratată', a spus vedeta recent.

Mioara Roman nu mai vrea să stea în spital

Se pare că Mioara Roman refuză sub orice formă să rămână sub supravegherea medicilor. Oana a subliniat faptul că regretă că nu poate fi lângă ea în aceste momente dificile.

„Ea nu mai vrea să stea acolo, nu-i place şi mă doare foarte tare pentru că nu am cum să o ajut mai mult. E cel mai rău faptul că nu pot fi lângă ea! Aşa că rugaţi-vă pentru sănătate, e cea mai importantă! În ultimele 3 ore, m-a sunat de peste 10 ori să îmi spună că nu mai vrea să stea în spital. E super bine îngrijită dar trebuie să termine tratamentul cu antibiotice. Am inima bucăţi!', a spus ea.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton