Cum se simte Elena Merișoreanu, internată în spital cu COVID-19. Au apărut complicații

 Martin Lorena
.

Cum se simte Elena Merișoreanu, internată în spital cu COVID-19. Cântăreața de muzică populară se află în continuare sub atenția medicilor, după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Aceasta a povestit despre starea ei actuală de sănătate, dar și despre complicațiile care au apărut din cauza virusului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu este internată în continuare la spital, după ce testul de COVID-19 a oferit un rezultat pozitiv. Cântăreața de muzică populară a avut parte de câteva complicații la nivelul plămânilor din cauza faptului că a mers destul de târziu la spital. Aceasta a dezvăluit starea sa actuală de sănătate și a oferit detalii despre modul în care personalul medical o îngrijește.

12363108_115591905480277_1705492813332982913_o12363108_115591905480277_1705492813332982913_o

Aceasta abia așteaptă ca medicii să o externeze și să se întoarcă acasă. Conform acesteia, mai are de așteptat 14 zile până când acest lucru va fi posibil.

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu, internată cu COVID-19:„Mai stau o săptămână-două'

Citește și: Elena Merișoreanu, internată în spital din cauza COVID-19!Cum se simte artista

Citește și: Brigitte Pastramă a avut un amant? Fiul ei:„Îl chemai acasă pe…'

Citește și: Catinca Roman a fost bătută de un fost iubit:„Am dat explicații penibile cum că m-am lovit în baie'

Cum se simte Elena Merișoreanu, internată în spital cu COVID-19

Cântăreața de muzică populară a vorbit despre starea ei de sănătate actuală. Aceasta a dezvăluit că se simte destul de bine, deși plămânii i-au fost foarte afectați. Interpreta abia așteaptă să spună adio patului de spital și să se întoarcă în propria ei casă.

„Sunt spre bine, Doamne ajută! Sunt tot în spital, dar nu am febră, nu am avut nevoie de mască de oxigen. Stau să treacă cele 14 zile, să termin tratamentul că mai am ceva la plămâni, sunt puțin afectați. Zilele astea au spus că o să-mi dea drumul acasă.', a spus ea.

„7-8% am plămânii afectați'

Ba mai mult, aceasta se pare că a avut parte de câteva probleme la nivelul plămânilor din cauza faptului că a petrecut prea mult timp acasă, crezând că este doar răcită. A tratat virusul cu superficialitate, iar acest lucru i-a adus doar probleme medicale.

Am stat mult cu răceala, ca tâmpita acasă, și am venit destul de târziu. 7% – 8% am fost plămânii afectați, de la tuse, de la răceala aia cum credeam eu, dar era COVID, de fapt. M-a luat cu transpirații…  Eu, care sunt o fire care nu zac în pat, cum mă ridicam, cum mă lua oboseala și voiam să dorm. A doua zi, cum am ajuns la spital, m-am simțit mai bine. Acum mi-a ieșit bine saturația, medicii or să-mi dea drumul curând. Nu am cuvinte să mulțumesc echipei medicale pentru cum se ocupă de pacienți. , a spus Elena Merișoreanu, pentru FANATIK.

Elena Merișoreanu a oferit banii înapoi pe spectacole

După ce a aflat că numărul de cazuri a crescut îngrijorător, Elena Merișoreanu a oferit înapoi banii primiți pentru viitoarele concerte. Aceasta speră ca lucrurile să se remedieze și să poată cânta din nou cât mai repede.

Mi-a zis fiică mea că i-a anunțat că se închid școlile, că fac online, e destul de rău. Nu mă mai duc la evenimente, doamne ferește! Aveam evenimente luate în perioada următoare, dar am pus-o pe fiica mea și a dat banii înapoi cui mi-a dat arvună. Păi cum să mă mai duc? Aveam de terminat CD-ul, de filmat videoclipuri, aveam totul plătit, dar, dacă s-a întâmpat asta, nu mai fac nimic. Voi face când trece și vom fi bine.', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton