Cum se simte Adda, după ce a fost diagnosticată cu borelioză: "Iau 26 de pastile pe zi"

 Dumitrache Laura
.

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, trece prin momente dificile, după ce a primit un diagnostic greșit. În urmă cu un an, vedeta a ajuns la spital, în urma unei alergii grave. Avea probleme cu respirația, iar pe corp îi apăruse o urticarie, iar medicii iau pus diagnosticul de Dermografism. De fapt, Adda avea altă afecțiune. Cum se simte Adda, după ce a fost diagnosticată cu borelioză.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Medicii i-au spus Addei că are intoleranță la Histamină, motiv pentru care a început să urmeze un tratament dificil. De asemenea, artista urma și un regim alimentar extrem de restrictiv. Șocul avea să vină anul acesta, în luna februarie, când Adda a aflat că a fost diagnosticată greșit. Cântăreața suferă de Borelioză și Bartonella, două afecțiuni periculoase, care îi pot pune viața în pericol.

AddaAdda

Cântăreața este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Adda este căsătorită de câțiva ani cu Cătălin Rîzea, iar împreună au un băiețel minunat. Cei doi sunt persoanele care îi dau putere artistei să fie puternică și să meargă mai departe.

Citește și: Cum arată ADDA, după un an și jumătate de luptă cu două boli grave:”Mă simt frumoasă”

Citește și: Cum se simte Adda la o lună după ce a fost diagnosticată cu Borelioză:„Am stat trei zile conectată la un aparat. Am momente când uit…'

Citește și: Ce spune soția lui CRBL după scandalul dintre el și TJ Miles de la Survivor:”E o strategie a lui Zmărăndescu”

Citește și: Tily Niculae a fost voluntar la punctul de frontieră Isaccea:„Trei zile am stat zi şi noapte acolo'

Cum se simte Adda, după ce a fost diagnosticată cu borelioză

Adda este o persoană puternică, iar după ce a aflat că a fost diagnosticată greșit timp de aproape doi ani, viața acesteia s-a schimbat radical. În luna februarie, artista a anunțat că a primit un diagnostic greșit și a luat un tratament complet eronat. De fapt, Adda suferă de Borelioză și Bartonella, motiv pentru care trebuie să urmeze un tratament extrem de dificil. Recent, vedeta le-a spus fanilor săi cum se simte, mărturisindu-le că încearcă să fie puternică. Adda este nevoită să ia 26 de pastile pe zi.

„O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea. „, a scris Adda pe rețelele de socializare. 

Adda, susținută necondiționat de familia sa

Deși trece printr-o perioadă dificilă, vedeta are alături o familie frumoasă pe care și-a construit-o alături de Cătălin Rizea. Cei doi au împreună un băiat, Alexandru, în vârstă de cinci ani. De asemenea, cântăreața le-a spus fanilor săi că mama sa i-a oferit câteva sfaturi excepționale.

„Am primit asta de la mama și de fiecare dată când am nevoie, recitesc:Cât timp trăieșți, simte-te viu! Dacă ți-e dor de ce făceai, fă-o din nou! Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp. Mergi mai departe atunci când toți se așteaptă să renunți. Nu lasă să se tocească tăria pe care o ai în ține. Fă astfel că, în loc de milă, să impui respect. Când nu mai poți să alergi, ia-o la trap. Când nu poți nici asta, ia-o la pas. Când nu poți să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată!' Madre Teresa de Calcutta”, a mai spus artista. 

Ce este Borelioza, boala cu care a fost diagnosticată Adda

Artista a dezvăluit pe contul său de Facebook că, de mai bine de un an și jumătate a fost tratată de dermografism. După mai multe analize, Adda a descoperit că suferă de Borelioază sau boala Lyme. Borelioaza și Bartonella sunt două boli provocate de bacterii transmise la om de la animale, căpușe, țânțar sau ploșnițe.

Simptomele artistei au început să apară în urmă cu un an și jumătate. O persoană poate contacya boala Lyme dacă este mușcat de o căpușă purtătoate de bacteriei Borrelia Burgdorfer. Boala se poate face la orice vârstă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton