Cum se menține Oana Sîrbu în formă, la 53 de ani: „Am început să...”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Sîrbu a dezvăluit cum se menține în formă la 53 de ani. Actrița este o femeie cu adevărat norocoasă, pentru că arată senzațional, deși, spune ea, ultimii ani s-au adăugat în corpul fizic și mai ales pe chip. Îndrăgita artistă nu face eforturi prea mari pentru silueta ei, deoarece se bucură de gene moștenite „de la oameni supli și longevivi'. Iată de ce se ferește vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Sîrbu a dezvăluit cum se menține într-o formă atât de bună la 53 de ani. De când a devenit celebră, artista a fost apreciată atât pentru talentul ei incontestabil, cât și pentru frumusețea sa ieșită din comun. Mulți, dacă nu i-ar cunoaște vârsta reală, cu siguranță nu i-ar da mai mult de 35 de ani, silueta ei fiind și acum ca trasă prin inel.

oana-sirbu-1oana-sirbu-1

Oana Sîrbu e una dintre cele mai apreciate artiste din România. Are mii de admiratori în toată țara, dar și peste hotare. I-a cucerit pe toți prin talentul ei, dar și printr-o frumusețe răvășitoare. De curând, cântăreața a acceptat să le dezvăluie fanilor săi câteva dintre secretele sale, explicând cum reușeșe să se mențină de fiecare dată într-o formă de zile mari.

Citește și: Ștefan Bănică, Oana Sîrbu și Tudor Petruț s-au revăzut la 35 de ani după „Liceenii':„S-a strigat catalogul'

Citește și: Oana Sîrbu, confesiune dureroasă despre pierderea părinților ei, la un an distanță:„Practic, am rămas orfană'

Citește și: Diana Sar recunoaște că ar putea fi atrasă de o persoană de același sex:„Dacă aş întâlni femeia cu care să am o relaţie, nu m-ar interesa ce zice lumea'

Citește și: Ștefan Stan se pregătește de nuntă! Soția lui a oferit toate detaliile:”Nu vreau să fie ceva împopoțonat”

Cum se menține Oana Sîrbu în formă, la 53 de ani

Oana Sîrbu pare că a descoperit elixirul tinereții, deși, susține ea, ultimii ani i s-au adăugat în corpul fizic și mai ales pe chip. Actrița din „Liceenii' a explicat că nu face prea multe „sacrificii' pentru silueta și tenul ei. În ultima vreme, ea a început să adauge grăsimi bune în alimentație, să folosească diferite creme și să meargă la masaj. Pe lângă toate acestea, ea se ferește de soare.

„Mulțumesc, foarte mult pentru eterna apreciere din partea multora… E ca o somație la frumusețe. De-a pururea…Dar, să știi, ultimii ani mi s-au adăugat în corpul fizic și mai ales pe chip. Cred că îngrijorările ne modifică pe fiecare dintre noi. Răspunzând tehnic la întrebarea ta, nu fac nimic deosebit. Mă bucur că am același „aer'. Încă.

Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru', a declarat Oana Sîrbu, pentru ego.ro.

Întrebată până la ce vârstă are voie o femeie să se îmbrace tinerește, cu fustă mini, Oana Sîrbu a susținut că până la orice vârstă, dacă știe să armonizeze lucrurile.

„Ha! Până la orice vârstă, dacă știe să se armonizeze. Să fie și îndrăzneață, dar deloc penibilă, să-și poarte anii frumos și cu mândrie, în echilibru de planuri energetice. Să fie în armonie cu ea însăși', e de părere actrița din „Liceenii'.

Oana Sîrbu, despre femeia româncă

În ceea ce o privește pe „femeia româncă', Oana Sîrbu consideră că, per ansamblu, e destul de feminină. Actriță iubește portul românesc, din orice zonă a României.

„Pfff…Cred că, per ansamblu, destul de feminină, ca reprezentantă a nației ei. Îmi place portul românesc din orice zonă a țării, care face din fiecare femeie un personaj de basm, roman, poezie, cântec', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton