Cum se menține Laura Cosoi în formă, la aproape un an de când a născut. Are o alimentație echilibrată

 Pirvu Cristina
.

Laura Cosoi se menține în formă după ce în urmă cu aproximativ un an a născut pentru prima oară. Vedeta are o alimentație echilibrată, cu multe vitamine. Ea a dezvăluit cum procedează la 37 de ani. 

Are o alimentație sănătoasă, un stil de viață echilibrat, pe care l-a făcut după bunul ei plac. Iată că Laura Cosoi a dezvăluit acum ce consumă pentru a fi în formă. La 37 de ani, are grijă la alimentație, urmează o dietă bogată în vitamine.

'Am avut grijă la alimentație, să fie bogată în vitaminele A și C, omega 3, fier, zinc și proteine. Adică am mâncat pește mai gras, nuci, semințe de in, năut, fasole, linte, carne de vită și friptura de curcan, ouă, verzituri multe, cereale integrale, orez brun', a scris Laura Cosoi care are mare grijă și la hidratare.

Vedeta a mai dezvăluit pe blogul ei că, uneori, nici nu poate face baie, fiica ei o întrerupe, vrea să stea mereu împreună. Laura Cosoi are câteva trucuri și o mai păcălește.

'Am pățit și eu să fiu în cadă, cu șampon în cap și plină de gel de duș, iar Rita să vrea la mama. E adevărat că nu-ți priește, pentru că e ca un maraton. Dacă sunt singură cu Rita, o las în camera de lângă baie și stau cu ușa deschisă. Mai vorbim, uneori o las să se joace cu trusa mea, o fascinează ojele. Dar dacă nu merge nici o metodă, procedez așa: mă spăl pe cap separat, pun o mască de păr, iau halatul pe mine și ne jucăm un pic împreună. Apoi îi dau ceva de lucru, fac duș și mă întorc la ea', mai scrie ea.

Laura CosoiLaura Cosoi

Câte kilograme a luat Laura Cosoi în ultima lună de sarcină

Laura Cosoi era pe ultima sută de metri cu sarcina, urmând ca în circa o lună să aducă pe lume o fetiță. Vedeta continua să fie activă, motiv pentru care lua parte încă la evenimente mondene. Ne-a anunțat, totuși, că evenimentul la care am stat de vorbă era poate ultima apariție înainte de naștere. 

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton