Cum se menține în formă Nicole Cherry de când a devenit mamă: "Cred că acesta a fost secretul meu"

 Laciu Andreea
.

Nicole Cherry a dezvăluit cum se menține în formă, de fapt, de când a devenit mamă pentru prima oară. Nu îi este deloc ușor să echilibreze viața de familie cu cea profesională, iar timpul petrecut cu micuța Anastasia, fetița ei, o face extrem de fericită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține în formă Nicole Cherry de când a devenit mamă. Din fericire pentru ea, Nicole Cherry beneficiază din plin de sprijinul soțului ei, Florin. Succesul cuplului lor constă chiar în faptul că ambii comunică în mod deschis și se sprijină reciproc. Cântăreața are o siluetă de invidiat, iar acum și-a dezvăluit secretele.

nicole-cherry-1-1nicole-cherry-1-1

Cum se menține în formă Nicole Cherry de când a devenit mamă

Micuța Anastasia o ține ocupată pe artistă, dar ea încearcă totuși să aibă un stil de viață cât mai sănătos posibil, în pofida vieții solicitante de zi cu zi.

Muncesc mult, mă ține în formă și Anastasia pentru că a început să meargă destul de mult, îi place să exploreze și ne solicită. Cam atât. În mod normal, doarme pe la 9 jumătate, 10. Doarme mai mult la ultimul somn pe care îl are.

Așteptăm acum tranziția, să renunțăm, ușor, ușor, la cele două somnuri și să ne bucurăm de un singur somn bun, să putem să facem mai multe împreună. Momentan, îmi place să fiu cu ea acasă. Ea, dacă își dorește să se odihnească, prefer să fie în mediul ei, să se simtă bine.

În rest, încerc să am un stil de viață alimentar cât se poate de sănătos. Echilibru, în general, cred că acesta a fost secretul meu. Oricum, consider că o femeie, după ce devine mamă, capătă, cel puțin, un zâmbet, o strălucire mai aparte', a declarat Nicole Cherry, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia: „Este un om…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Pepe de când a devenit tată de băiat: „E total diferit. Am avut o perioadă…”

Citește și: Cum au trecut Nicole Cherry și soțul ei peste momentele delicate, în cuplu: „Nu este totul perfect și numai lapte și miere. Discuții au fost și vor fi mereu' / EXCLUSIV

Citește și: Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei: „A pierdut 2 kilograme din greutate'

Cum se înțelege cântăreața cu soțul ei

Nicole Cherry și Florin se înțeleg de minune. El o susține pas cu pas, iar armonia din familia lor o ajută să evolueze atât de frumos.

Într-adevăr, suntem un cuplu solid și știm să ne ascultăm unul pe celălalt, asta ne ajută enorm. Florin este sprijinul meu, cel puțin în toată această perioadă m-a ajutat enorm în tot. Cred că, în general, e important, așa cum am spus, să existe comunicare, să înțelegi nevoia fiecăruia și să ai răbdare, să te bucuri de lucrurile, care, pe moment, nu par atât de WOW, dar ele, de fapt, contează enorm de mult. Lucrurile simple, în general, ne ajută să ne bucurăm mai mult, cred eu', a completat Nicole Cherry.

De ce nu ar participa la un reality show

Deși mulți speră să o vadă în emisiuni precum „Survivor” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Nicole Cherry nu consideră că este momentul potrivit să facă acest pas.

O să vedeți, nu vreau să zic mai multe, prefer să mai țin puțin suspansul pentru că la momentul respectiv va afla toată lumea. (n.r. de o eventuală apariție televizată) Nebuniile nu sunt pentru mine, sunt o fire cât se poate de liniștită și îmi place să am siguranță.

Nu o să mă vedeți prea curând la vreo nebunie. Nu știu, maxim să zic că m-am plictisit tare de tot și vreau o schimbare în viața mea. Dar cam greu să se întâmple asta. Nu știu, momentan nu. (n.r. nu ar merge în Republica Dominicană la vreo emisiune)', a încheiat Nicole Cherry.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton