Cum se menține în formă Minodora, după operația de micșorare a stomacului: "Reușesc să-mi stopez apetitul..."

 Dumitrache Laura
.

Cum se menține în formă Minodora, după operația de micșorare a stomacului. Minodora este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes în domeniul muzicii, iar vocea sa este inconfundabilă. Cântăreața s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, iar în 2017 a decis să apeleze la operația de micșorare a stomacului. Minodora a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă după aproape șase ani de la intervenția care i-a schimbat viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține în formă Minodora, după operația de micșorare a stomacului. Minodora a avut probleme cu greutatea încă de la începutul carierei sale și a surprins pe toată lumea atunci când a slăbească. De la 100 de kilograme, Minodora a ajuns să cântărească 60 de kilograme, după ce a apelat la operația de micșorare de stomac. Cântăreața are mae grijă de silueta sa și a mărturisit cum reușește să se mențină slabă.

minodoraminodora

Multă lume a rămas surprinsă atunci când au văzut schimbarea Minodorei. La aproape șase ani de la intervenție, artista a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Cântăreața recunoaște că are mare grijă de silueta ei și își dorește să rămână la aceleași kilograme pe care le are în prezent.

Citește și: De ce vrea Minodora să cheme preotul acasă, după 19 ani de căsnicie: „În februarie, de Valentine’s Day…”

Citește și:Minodora, devastată de durere după moartea mamei sale: 'Cele mai triste Sărbători din viața mea'

Citește și:Fiica Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret. Riley Keough a făcut dezvăluirea la înmormântarea regretatei artiste

Citește și:Alex Delea revine la Survivor. Ce rol va avea fostul câștigător în emisiune: „Voi fi…'

Cum se menține în formă Minodora, după operația de micșorare a stomacului

Minodora, 44 de ani, se numără printre cele mai renumite voci din lumea muzicii românești. Artista a reușit să surprindă pe toată lumea după ce a reușit să slăbească zeci de kilograme. În 2017, Minodora a apelat la operația de micșorare a stomacului, iar acum are o siluetă de invidiat. Cântăreața a dezvăluit cum reușește să se mențină suplă și să nu cadă în capcana poftelor. Vedeta a mărturisit că are picături care o ajută să aibă grijă de silueta, pe care le folosește încă din 2019.

„Dieta nu, dar cantitatea de mâncare cea pe care o servesc este mică, însă mă ajut de niște picături care îmi taie pofta de mâncare. Eu mai fac pauză cu ele, dar dacă slăbesc prea mult. Fiind o fire pofticioasă, fără aceste picături pe care le i-au din 2019, pentru că eu sunt operată de stomac, luând aceste picături reușesc să-mi stopez pofta, apetitul și nu mai mănânc. Nu refuz nimic, dar gust doar', a declarat Minodora pentru antena stars.

Minodora face mult sport

Dacă în urmă cu câțiva ani Minodora se lupta cu kilogramele în plus, acum artista se mândrește cu silueta sa. Vedeta cântărea 100 de kilograme înainte de operația de micșorare a stomacului, iar acum artista cântărește 60 de kilograme. Minodora a spus că face mult sport și are multă grijă la alimentele consumate.

„Fac mișcare, pe bandă, fac masaj de două ori pe săptămână. O zi a mea decurge cu fresh de portocale întotdeauna dimineața și cafeluța cu gust de vanilie. Nu lipsesc nici vitaminele. Eu am grijă de mine ca femeie, am grijă să am pielea hidratată întotdeauna', a mai spus artista.

Artista a slăbit de la 100 de kilograme la 60 de kilograme

Minodora reușește să își mențină aceeași siluetă de aproape șase ani. De la 100 de kilograme, artista a ajuns să cântărească 60 de kilograme. Vedeta nu s-a ferit să recunoască că a apelat la operația de micșorare a stomacului, intervenție care i-a schimbat în totalitate viața. Cântăreața a slăbit treptat, iar în primii ani după operație a dezvăluit că a luat în greutate peste 5 kilograme.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate. Eram la un pas să fac diabet, iar operaţia de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine, declara Minodora în primii ani după operația de micșorare a stomacului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton