Elena Gheorghe are o siluetă de invidiat după două nașteri. Cum se menține în formă cântăreața

 Pirvu Cristina
.

Dacă n-o cunoști pe Elena Gheorghe și cineva îți relatează totul despre viața ei, ai impresia că asculți firul narativ al unei povești. O poveste cu deznodământ fericit, cu emoții inerente, cu evenimente neașteptate, dar fără frici sau resentimente. Are o carieră fructuoasă, un soț care-i este alături din adolescență, doi copii minunați, iar acum a venit momentul ca toți patru să facă primul pictorial de familie, în exclusivitate pentru VIVA!

Ai 33 de ani, ai născut de două ori și ai o siluetă fără cusur. Sunt convinsă că toate femeile care citesc acest articol vor să afle câteva secrete… Bine, n-am cum să uit vreodată imaginea cu tine, după ce l-ai născut pe Nicholas și, la externare, ai ieșit în pantaloni scurți și pe tocuri… Cât înseamnă noroc (gene) și cât disciplină? Nu de alta, dar multe femei, în timpul sarcinii, mănâncă pentru doi…

În adolescență am fost grăsuță, aveam atâtea kilograme câte am avut și în sarcina cu Amelie, adica 58. Am ținut o cură de slăbire prostească înainte să intru la liceu, și atunci am slăbit vreo zece kilograme. N-a fost sănătos, dar de atunci mi-am promis că n-o să mai ajung acolo. Încetul cu încetul, am învățat să mănânc, zic eu, echilibrat, să gust din ce mi-e poftă, ca să nu mă frustrez, dar nici să sar calul. Așa că sunt pentru mâncare sănătoasă (dacă se poate fără prăjeli, ar fi minunat) și mișcare, iar seara după 20.00, ceai și apă din belșug. (râde) În timpul sarcinii, am mâncat la fel ca înainte, contează foarte mult calitatea mâncării, mai ales pentru bebe. Legume, fructe, pește alb, vită, curcan, cam asta mâncam eu în timpul sarcinii… Și gustam din ce îmi era poftă. Și cred că e și gena bună, de ce să mint?!

Elena GheorgheElena Gheorghe

Citește continuarea interviului în VIVA! de aprilie.

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton