Cum se înțelege Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, la 2 ani după ce s-au despărțit, iar el s-a cuplat cu Oana Moșneagu: „Am fost sceptic la început în raport cu acest lucru” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum se înțelege Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, la 2 ani după ce s-au despărțit, iar el s-a cuplat cu Oana Moșneagu. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format un cuplu timp de 9 ani. Între timp, cei doi au decis să-și spună „adio', iar fiecare și-a refăcut viața amoroasă. Deși s-au separat, se pare că între ei nu a rămas niciun resentiment. Ba din contră, sunt în continuare prieteni și lucrează împreună la proiecte de succes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cât de dificil ți-a fost ție, Vlad, să-ți asumi noua relație, după ce ai format 9 ani un cuplu cu Cristina Ciobănașu? Spuneai că tu și Oana v-ați ascuns relația o jumătate de an…. Cum ați ales, cum ați simțit momentul potrivit?

Cred cu tărie că, după orice relație, indiferent de durata ei, e sănătoasă o perioadă de conștientizare și „procesare, o perioadă în care să stai tu cu tine și să reevaluezi tot ce s-a întâmplat. Eu am trecut prin perioada aia și, dintr-un punct, am trecut chiar cu Oana prin ultima parte a acelei perioade, tocmai pentru că și ea trecuse printr-o despărțire.

vlad-gherman-1-1vlad-gherman-1-1

Treptat, am început să ne dăm seama că suntem pe aceeași lungime de undă și… cred că eu am fost cel care și-a luat inima în dinți și i-am propus Oanei să încercăm. Ea evident că nu mi-a putut rezista și m-a sărutat pătimaș și aia a fost (glumesc), deși… chiar sunt irezistibil. Aoleu, numai prostii spun aici! Totul s-a întâmplat natural și uite-ne aici!

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la un terapeut de cuplu, la începutul relației: „Am fost și în punctul în care unul a zis: nu mai pot, nu mai vreau' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Moșneagu, adevărul despre relația cu Vlad Gherman: „Petrecem foarte mult timp împreună'. Cum a reacționat Cristina Ciobănașu / EXCLUSIV

Citește și: Doja Cat a avut cea mai șocantă apariție la Săptămâna Modei de la Paris. S-a acoperit complet în vopsea roșie și 30.000 de cristale Swarovski

Citește și: De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și…'

Cum se înțelege Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, la 2 ani după ce s-au despărțit, iar el s-a cuplat cu Oana Moșneagu

Chiar, Vlad, tu în ce relații ai rămas cu Cristina Ciobănașu? La momentul des părțirii, spuneați că veți rămâne prieteni… Și se pare că ați rămas… Sau s-a mai schimbat ceva?

Într-adevăr, eu am fost sceptic la început în raport cu acest lucru. Da, știam că voi continua să lucrez cu ea (Criss) în serialul „Adela sau pentru emisiunea de pe „Happy Channel, dar mă gândeam că asta mă va face să trec și mai greu peste relația noastră. S-a dovedit că nu a fost așa, din contră.

Faptul că am continuat să lucrăm împreună și că nu a fost o ruptură totală post-despărțire m-a ajutat să mă vindec mult mai repede și sănătos. Da, acum, la doi ani de la evenimentul ăla, suntem prieteni; ne ajutăm când putem, ne sfătuim în privința anumitor lucruri și continuăm să lucrăm împreună.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, despre sfârșitul serialului „Adela'

Finalul lui 2022 a adus cu sine și sfârșitul serialului „Adela, de la Antena 1. Cum a fost la ultima zi de filmări, s-a lăsat cu lacrimi? Cât de mult credeți că vă vă lipsi această peliculă, după atâtea episoade în care ați muncit cot la cot cu actori la fel de talentați, ca o adevărată familie?

Wow… Doar aducându-mi aminte, și mă apucă plânsul! Serialul „Adela a reprezentat pentru noi, pe plan personal, și începutul relației noastre. Fară serialul „Adela, cu siguranță nu mai eram împreună și nu vă mai acordam acest interviu. Nimic nu e întâmplător. Serialul „Adela a reprezentat un succes pe toate planurile pentru noi, iar ultima zi de filmare a fost una dintre cele mai grele zile ale anului care a trecut. Deja ne e dor de întâlnirile de pe set, de povestea personajelor noastre, de serile de joi, care au fost, timp de doi ani de zile, despre „Adela.

Enumerați-ne câteva momente emblematice care vă vor rămâne mereu în suflet, legate, evident, de serial…

Vlad: Pentru mine, personajul Călin a fost mai mult decât un personaj. A fost părtașul unor evenimente majore din viața mea și clar nu îl voi uita niciodată. Faptul că a fost și primul rol de comedie pe care l-am făcut a contat foarte mult și sunt convins că în urmă vor rămâne secvențe și replici celebre pe care le voi ține minte mult timp de acum înainte.

Oana: Cele mai grele secvențe și energia de pe set în momentul în care ele ieșeau așa cum trebuie. Liniștea care se lasă în încăpere și legătura care se creează cu partenerul de joc. Mesele împreună, la zile de naștere sau sărbători, când se făceau grătare cu toată echipa, glumele, râsetele și despărțirile înainte de vacanțe.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, LEEA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton