Cum se înțelege Mihaela Prigoană cu copiii lui Silviu și ai Adrianei Bahmuțeanu: "Nu-mi place să judec"

 Lupescu Anca
.

Mihaela Prigoană a vorbit despre relația ei cu Silviu Prigoană și cu copiii acestuia. Soția afaceristului a vorbit și despre relația sa cu socrii ei, dar și despre povestea ei de viață. La început, Mihaela Prigoană a vorbit despre tatăl lui Silviu Prigoană. Vedeta l-a descris pe părintele soțului ei drept un om minunat și a mărturisit că se înțelege extrem de bine cu el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Bunicul nostru e foarte bine, sănătos, ne amuză în fiecare zi cu povești de ale lui. Ne poartă la toți de grijă, e un bunic special. Primii ani a fost puțin așa… până s-a acomodat, a rămas fără soție, nu a fost simplu dar acum e fericit cu noi, e ca și un copil, se bucură de orice. Ieșim împreună la plimbare, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată', a spus Mihaela Prigoană pentru Antena Stars.

Mihaela Prigoană a vorbit și despre soacra ei, cu care a spus că s-a înțeles foarte bine de la început. Partenera lui Silviu Prigoană spune că afaceristul seamănă mai mult cu mama lui.

Silviu-Prigoană-transformat-total-după-patru-ani-de-căsnicie-cu-Mihaela-1280×720Silviu-Prigoană-transformat-total-după-patru-ani-de-căsnicie-cu-Mihaela-1280×720

„Cred că Silviu seamănă mai mult cu mama, dar are și foarte mult de la tatăl lui. Tatăl lui e un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile, Silviu e mai vulcanic. Cu soacra mea m-am împrietenit repede', a continuat ea.

Soția lui Silviu Prigoană a mai spus despre mama afaceristului că i-ar fi spus că i-ar face mare plăcere să rămână în familia lor.

„Când am venit în 2015 la București, acasă la Silviu, ea era acolo cu soțul ei și făcea niște controale medicale și când m-a văzut am stat și am povestit și mi-a zis un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, că: „să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine'. Mi-a zis că i-ar plăcea foarte mult să rămân aici. A fost o femeie foarte minunată', a adăugat soția milionarului.

În ceea ce-i privește pe copiii lui Silviu Prigoană, Mihaela a spus că sunt niște băieți minunați, pe care-i ajută de fiecare dată așa cum poate, împreună cu soțul ei.

„Cu băieții m-am înțeles dintotdeauna bine. Cu toți m-am înțeles bine. Corina e o fată extraordinară. Noi suntem foarte uniți, ne vrem binele. Sunt persoana care caută întotdeauna să fie bine, nu-mi place să judec, să vorbesc de rău', a declarat vedeta.

„La 20 de ani visam să mut munții. Am realizat multe lucruri, am construit multe lucruri împreună cu tatăl copiilor. Separarea de tatăl copiilor mei m-a făcut mai puternică. Viața o avem așa cum ne-o facem noi', a conchis ea.

Mihaela Prigoană, părăsită de fostul ei soț pentru o altă femeie

Soţul Mihaelei Prigoană a părăsit-o pe aceasta acum 7 ani, pentru o femeie cu 10 ani mai tânără decât ea.

„Soţul a părăsit-o brusc şi fără explicaţii, pentru o fată mai tânără cu 10 ani decât ea. Era o persoană apropiată familiei, care ştia că intervine într-un mariaj în care există 3 copii, iar cel mai mic este sugar. S-a întâmplat ca soţul Mihaelei să se îndrăgostească şi să fugă în lume cu această fată. Mihaela a acceptat totul, ce putea să facă? Ce să faci când bărbatul se îndrăgosteşte de o altă persoană şi decide să renunţe la tot pentru ea?

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie'/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul: „Vom urma calea legală'

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă al treilea copil? Cine i-a dat de gol

Citește și: Oana Roman divorțează de Marius Elisei. Bărbatul refuză să-i mai vorbească

Mihaela a fost o eroină, s-a dat la o parte şi i-a lăsat să-şi trăiască povestea, a decis să introducă acţiune de divort. Erau trei copii la mijloc care aveau nevoie de ea, iar ea s-a luptat pentru ei. Nu au fost scandaluri, certuri, nimic. Mihaela e o persoană foarte blândă. Într-un final, ea a rămas cu copii: o fetiţă de 3-4 luni, cea de-a doua care avea 1 an şi jumătate şi băieţelul de 3 ani. Tatăl a păstrat legătura cu copiii, iar astăzi Mihaela comunică cu acesta, din când în când, în interesul celor mici. A fost dureros, dar s-a depăşit momentul şi acum, ca o lege a compensaţiei, ea e fericită lângă soţul ei, lângă Silviu Prigoană', a declarat o prietenă apropiată a Mihaelei Prigoană.

Mihaela Botezatu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit în secret în acest an, în Las Vegas.

A fost cea de a şaptea căsătorie pentru Silviu Prigoană, în timp ce Mihaela se află la cel de al doilea mariaj.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton