Cum se înțelege Marius Moga cu fiica lui: "Ea este încăpățânată, dar..."

 Raiciu Adriana
.

Cum se înțelege Marius Moga cu fiica lui. Marius Moga este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca Lăpuște și au o fetiță superbă împreună. Cum este artistul în rolul de tată și cum se înțelege cu micuța Maria!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marius Moga este unul dintre cei mai apreciați compozitori și cântăreți de la noi. A scris zeci de piese pentru artiștii din țara noastră și a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune. Se poate declara un bărbat împlinit, întrucât trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca Lăpuște. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fetiță, pe Bianca, în vârstă de 6 anișori.

fiica-lui-marius-mogafiica-lui-marius-moga

Recent, Marius Moga a fost invitat la emisiunea prezentată de Alexandra Ungureanu și a vorbit deschis atât despre viața profesională, cât și despre ce personală. Iată cum se înțelege artistul cu fetița lui, dar și ce dezvăluiri a mai făcut despre viața de familie!

Citește și: De ce Marius Moga și Bianca Lăpuște nu-și expun fetița pe rețelele sociale: „Nu am postat-o cu fața la vedere, până acum'

Citește și: De ce nu au mai colaborat Smiley și Marius Moga:'Egoiști amândoi și foarte orgolioși'

Citește și: Elena Gheorghe și Theo Rose au lansat piesa „Lumina, de Paște.Ce ținute au purtat în videoclip

Citește și: Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral:’Nu am niciun motiv să mă plâng’

Cum se înțelege Marius Moga cu fiica lui

Marius Moga și Bianca Lăpuște trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp și, împreună, au o fetiță superbă, pe nume Maria Elisabeta, în vârstă de șase ani. Artistul este destul de implicat în educația micuței și încearcă să o învețe încă de pe acum lucruri care o vor ajuta extrem de mult în viață.

Eu încerc să-i insuflu fetiței mele ideea de a fi creativă. Apoi, ea este încăpățânată. Îi va prinde bine în viață. Să nu ajungă la adolescență sau când va fi matură că va face orice îi zic alții! Este bine să asculți și de alții, dar nici să nu ai voință. La ea trebuie să fie ca ea! Deși e mai chinuitor așa. Mă văd în ea, dar totodată mă enervează. Nu e ușor când te uiți din perspectiva de părinte, dar, mai departe în viață, un copil încăpățânat va reuși mai mult decât unul ascultător, „da, tati, da, mami', a declarat Marius Moga.

La rândul său, Marius Moga a ascultat de tot ce i-a spus tatăl său, chiar și în momentele în care îi spunea că lucrurile nu sunt deloc bune și ar trebuie să lucreze mai mult. De asemenea, artistul este de părere că, măcar unul dintre părinți trebuie să fie obiectiv, pentru ca un copil să aibă parte de o evoluție cât se poate de bună.

Cel mai mare critic al meu a rămas taică-miu. „Ce-i asta, mă?!', îmi zicea încă de la 18 ani. M-am obișnuit cu critica de mic. Decât 10 yes-men, mai bine unul care să-ți spună: „Nu e bine, mai încearcă, mai bagă o fisă!'. Te ajută mai mult. Așa îmbunătățești piesa, ceea ce faci. Tata e și ascultător, e și tatăl meu. Nici nu trebuie să-mi taie aripile, nici să-mi dea aripi false. Nu a fost niciodată genul să-mi spună: „E super tot ce faci!'. Mă sună câteodată: „Ce-i cu piesa aia?!'. Din perspectiva mea, măcar unul dintre părinți să fie obiectivi. Mama e cu „copilul lui mama', o iubesc, mă iubește. Tata trece peste postura de tată.', mai spune acesta.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton