Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei și ce părere are despre ea: „O fată pe care nu o consider noră pentru că...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei și ce părere are despre ea. Maria Cârneci este cunoscută de toată lumea, fiind una dintre cele mai mari și îndrăgite interprete de muzică populară. Ei bine însă, de-a lungul timpului a fost destul de reținută cu viața ei privată. Totuși, oricine știe că are un băiat, care este așezat la casa lui, însă cântăreața rareori a vorbit despre familia lui, sau mai ales despre soția sa. Iată ce a spus Maria Cârneci despre relația soacră-noră!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei și ce părere are despre ea. Maria Cârneci a vrut dintotdeauna să aibă parte de o familie frumoasă și unită, iar, din fericire, i-a reușit acest lucru. Și-a crescut fiul într-o familie închegată și unde iubirea și respectul au fost mereu pe primul loc, astfel că el a învățat cele mai bune lecții. Așa cum era de așteptat, cu trecerea anilor a sosit și momentul în care să se așeze la casa lui cu femeia iubită.

maria-carneci-1024×682-1maria-carneci-1024×682-1

Zis și făcut, iar mama lui nu a avut nimic de comentat privind acest aspect. Totuși, deși fanii și toți cei ce o urmăresc se așteptau să facă diverse dezvăluiri despre soția fiului ei, Maria Cârneci a fost destul de reținută. Nu a spus nimic despre acest subiect, până acum, când a făcut o serie de declarații neașteptate despre relația cu Ana Maria, nora sa.

Citește și: Maria Cârneci a trăit momente cumplite după moartea soțului ei: „Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui…”

Citește și: Maria Cârneci a fost olimpică în liceu: „Voiam să-i fac mândri pe părinții mei”

Citește și: Cosmin Cernat revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta și pe ce post TV: „La o anumită vârstă poți să îți alegi proiectele”

Citește și: De ce are Iulia Albu fața umflată: „Am această problemă cu…”

Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei și ce părere are despre ea

Mulți sunt cei care s-au întrebat cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei, Ana Maria. Fără a mai lăsa loc de interpretări, îndrăgita cântăreață a explicat că pentru ea, soția fiului ei nu este noră, asta fiindcă o consideră fiica ei. Mai mult decât atât, a precizat că se înțeleg de minune și are numai lucruri bune de spus la adresa ei, fiind mândră cu o asemenea femeie pentru fiul ei.

„Sunt o soacră foarte bună, să vă spun de ce. Eu n-am decât un singur băiat și s-a căsătorit băiatul meu cu o fată pe care nu o consider noră în primul rând, o consider ca și pe copilul meu, pentru că, în momentul în care cineva îți intră în familie, nu ai cum să ai ascunzișuri.

Eu să știi că nu i-am interzis copilului meu absolut nimic, însă a văzut în casă comportamentul nostru, al bunicilor, nu ne-am bătut joc de nimic în viața noastră și ne-am axat pe carieră și nu am ieșit din limitele bunului simț și în viața personală și în cea profesională', a explicat Maria Cârneci la „Detectorul de munciuni', de pe canalul de Youtube theXclusive.

Maria Cârneci despre nora sa: 'Ne completăm'

Maria Cârneci nu s-a oprit aici cu declarațiile și vorbele bune despre nora ei. Cântăreața de muzică populară a continuat șirul dezvăluirilor și a precizat că încă de la început a existat o conexiune între ele și o compatibilitate foarte mare. La fel cum îi place ei, și Ana Maria este o împătimită a gătitului. Ba mai mult decât atât, și când vine vorba de prăjituri se descrucă foarte bine, chiar mai bine decât Maria Cârneci. Nu, asta nu am spus-o noi, ci chiar ea!

„Gătește Ana Maria și prăjiturește foarte bine, eu zic că ne completăm. Când am eu timp, fac eu, când eu sunt la cântare, gătește Ana Maria. Face mâncăruri destul de complicate, unele chestii chiar mai bine, la prăjituri mă întrece. Fac niște ciorbe adevărate, sarmale, orice vrei', a continuat interpreta de muzică populară.

Maria Cârneci a trecut prin momente cumplite după moartea soțului ei

Maria Cârneci a trecut printr-o mare tragedie, în 2019, când soțul ei, Romulus Petrescu, s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Soțul artistei suferea de cancer la colon, iar în ultimele luni de viață a încercat din răsputeri să lupte cu boala necruțătoare. Maria Cârneci a trecut prin momente cumplite după moartea sufletului ei pereche, o vreme bună de timp zâmbetul fiind absent pe fața ei.

‘Cred că acolo unde e, îmi dă putere și speranță. Nu mai e cum a fost și nu o să mai fie niciodată pentru că nici nu era vremea să plece dintre noi. Mă uitam și cum să spun, poți să ai bani, palate și miliarde, dar nu ai nicio putere. Cu ce am putut să-l ajut. Îl priveam când imi spunea ultimele cuvinte. Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui, delicatețea lui cu care vorbea cu cineva.. nu mai e umărul pe care plâng, un sfat pe care să mi-l dea. Era un om în care aveam încredere.

‘Regret și am regretat și o să regret toată viața, dispariția în primul rând a celor mai dragi persoane din viața mea, a părinților, a celor doi frați, a socrilor, a jumătății sufletului meu. Eu când mă întorc de la filmări, tot singură sunt. Plâng pur și simplu, mă descarc, și-mi revin, dar din principiu, chiar dacă viața m-a incercat, Dumnezeu m-a ajutat și nu am vrut să mai încarc și oamenii cu ce simt eu în sufletul meu.’, a declarat Maria Cârneci în urmă cu mai mult timp în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton