Cum se înțelege George Mihăiță cu Mihai Bendeac: „A fost cel dintâi care mi-a spus Tătuțu. Dincolo de fețele sale de la televizor...”

 Dumba Gabriela
.

George Mihăiță a spus cum se înțelege cu Mihai Bendeac. George Mihăiță are numai laude la adresa lui Mihai Bendeac, pe care îl admiră foarte mult datorită talentului său actoricesc și nu numai. Iar sentimentul este reciproc și nu vizează doar sfera profesională, având în vedere că Bendeac îl alintă pe George Mihaiță „Tătuțu”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

George Mihăiță și Mihai Bendeac se cunosc de mulți ani. Directorul Teatrului de Comedie din București joacă pe aceeași scenă cu actorul în piesa „Desculț în parc', așa că petrec mult timp împreună. Iată cum se înțeleg George Mihăiță și Mihai Bendeac!

7676

Cum se înțelege George Mihăiță cu Mihai Bendeac în spatele scenei

În prezent, George Mihăiță apare pe micul ecran, în rolul lui Măcelaru, din serialul „Clanul', la Pro TV. Porecla lui în serial e „Tătuțu', așa cum l-a alintat chiar Mihai Bendeac prima dată. Au o relație tată-fiu.

„Pot spune că Mihai Bendeac a fost cel dintâi care mi-a spus Tătuțu. Cum mult înainte ca acest diminutiv să-mi devină familiar după ce am reușit o treabă bună alături de colegii din serialul de la PRO TV.

De ce spun asta? Fiindcă Mihai îmi spune de ceva timp 'tata'. Așa mă striga el! Iar eu îi spun 'fiule'. Mihai Bendeac e ca și copilul meu! Și asta, nu de ieri, de azi!', a declarat George Mihăiță pentru playtech.ro.

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan înainte de operațiile estetice. Sexy impresara a trecut printr-o schimbare majoră

Citește și: Fata actorului Constantin Codrescu trece prin momente dificile, după ce fostul iubit i-a oprit actele în Spania: „Certificatul de naștere, certificatul de divoț, diplomele…

Citește și: Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an, după operația de micșorare a stomacului:’Îmi trebuie alte haine’

George Mihăiță consideră că Bendeac este nu doar un actor foarte talentat, dar și un om bun.

„Mihai Bendeac e mai mult decât personajul de televiziune admirat de cei mai mulți dintre noi. Și nu pot să nu mă bucur de fiecare succes al său. E mai mult și decât personajele pe care le interpretează pe scena teatrului.

Și sunt, slavă Domnului! Mihai Bendeac e un om bun. Nu mai găsești azi cu ușurință oameni buni. Trebuie să-i cauți cu atenție! Dar Mihai e un asemenea gen de om!', a mai zis George Mihăiță despre Bendeac, care a împlinit ieri 40 de ani.

George Mihăiță, mândru de prietenia cu Bendeac

Și a continuat cu laudele. „Mihai e deopotrivă un actor bun, dar și un regizor bun. Nu știu care e mai bun dintre ei, actorul sau regizorul? Dar știu că ceea ce-mi place la el este caracterul. Dincolo de fețele sale de la televizor, dincolo de ceea ce auzim sau ceea ce citim despre el, și se scrie mult despre el, credeți-mă e inegalabil ca și caracter.

Știu că mă pot bucura oricând de prietenia lui, iar asta contează enorm în viață. Mai ales pentru cei ce prețuiesc prietenia în ziua de astăzi!', a încheiat George Mihăiță.

Mihai Bendeac şi George Mihăiţă au adoptat o căţeluşă de la ASPA

Căţeluşa Thalia, în vârstă de 4 ani, este noul membru al familiei Teatrului de Comedie, după ce a fost adoptată în noiembrie 2022 de echipa Teatrului de la ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea şi protecţia Animalelor Pallady.

„Încă nu a învăţat cum se râde la Comedie, dar ochii ei par că ne zâmbesc mereu!', potrivit mesajului ASPA.

„Ca majoritatea celor din neamul ei, Thalia a fost abandonată pe stradă, preluată apoi de prietenii de la ASPA Bucureşti, şi aici povestea ei se schimbă, spre deosebire de a celorlalţi. Împreună cu actorul Mihai Bendeac, Teatrul de Comedie a decis să îi ofere un cămin adevărat! Momentan este încă în perioada de adaptare, dar în curând va susţine cu siguranţă activitatea artistică, va fi alături de spectatorii Teatrului şi se va bucura de Comedie!'.

Directorul general al Teatrului de Comedie, actorul George Mihăiţă si directoarea adjunctă, Monica Similea, au inclus-o deja pe Thalia în familia teatrului.

„Ne-am gândit să-I schimbăm povestea într-una cu un final fericit, aşa că – împreună cu Mihai Bendeac – am adoptat-o şi, începând de astăzi, o veţi putea cunoaşte şi voi', a scris George Mihăiţă pe Facebook.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton