Cum se înțelege Andreea Bălan cu George Burcea, la aproape trei ani de la despărțire: "El este prezent în viața fetelor, dar..."

 Raiciu Adriana
.

Cum se înțelege Andreea Bălan cu George Burcea, la aproape trei ani de la despărțire. George Burcea și Andreea Bălan au reușit să divorțeze după doi ani în care au fost într-o luptă permanetă. Artista a vorbit deschis acum despre relația pe care o are cu fostul soț, dar și cum a reușit să treacă peste divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de patru ani. Cei doi au împreună două fetițe minunate, pe Ella și Clara. Totuși, la doar câteva luni de la nuntă, au decis să meargă pe drumuri diferite, divorțând cu mare scandal.

andreea-balan-andreea-balan-

Divorțul a fost finalizat la sfârșitul anului trecut, iar Clara și Ella au rămas alături de mama lor. Recent, cântăreața a vorbit despre despărțirea de actor și a mai spus ce relație are acum cu tatăl fiicelor sale.

Citește și:Ce dietă ține Andreea Bălan pentru a se menține la 49 de kilograme:'Nu-mi refuz nicio plăcere'

Citește și: George Burcea o critică din nou pe Andreea Bălan. Ce spune despre relația ei cu fetițele:'Sunt terorizate de câte poze fac'

Citește și: Rică Răducanu, despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Găsești pe altcineva și uiți de omul de acasă'

Citește și:Ce se întâmplă în viața amoroasă a surorilor Ana și Monica Odagiu:„A fost și toxică, și frumoasă, și romantică, și bolnăvicioasă’ / EXCLUSIV

Cum se înțelege Andreea Bălan cu George Burcea, la aproape trei ani de la despărțire

Andreea Bălan a fost într-o relație cu George Burcea timp de 4 ani. Cei doi au spus da în fața ofițerului de stare civilă în anul 2019. Însă, la puțin timp după ce a îmbrăcat rochia de mireasă, cântăreață a decis să se despartă de tatăl fetițelor sale.

Cei doi și-au aruncat cuvinte dure și au făcut declarații neaștepte în presă, divorțul lor fiind extrem de dezbătut. La nici trei de la despărțire se pare că lucrurile nu s-au îmbunătățit între aceștia, Andreea Bălan susținând acum că nu mai are niciun fel de relație cu George, nici măcar de dragul fetițelor. Actorul își respectă programul de vizite și atât.

„Am vorbit foarte puțin despre viața personală, despre tatăl copiilor mei și despre divorț, pentru că am considerat că trebuie să existe respect față de Ella și Clara, ca ele să nu găsească mai târziu, online, tot felul de reportaje, articole și lucruri neadevărate. Din păcate, situația nu a fost la fel din cealaltă parte, de aceea nu există absolut nicio relație cu tatăl fetelor.

Pur și simplu vine și ia fetele în weekendurile 1 și 3, conform sentinței, și atât. Este prezent în viața lor atât cât se poate și își dorește, în rest eu și mama ne ocupăm de creșterea și educația lor, din toate punctele de vedere. Cine mă cunoaște și apreciază nu crede tot ce se scrie. Atâta vreme cât eu sunt împăcată cu mine și știu unde și cum și cât am greșit nu trebuie să mă justific', a declarat cântăreața, pe YouTube.

Andreea Bălan regretă că și-a expus viața privată

După ce s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. Însă, nici relația cu aceasta nu a durat prea mult, cei doi au ajuns la separare după doar câteva luni.

În cadrul podcastului, cântăreața a mărturisit că regretă faptul că și-a expus atât de mult viața privată și că ar fi trebuit să se bucure de momentele respective în intimitate.

„Nu mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer, pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, ca totul să fie foarte discret, iar eu să-mi trăiesc viața departe de ochii curioșilor, departe de toate comentariile urâte. Am făcut această greșeală de a-mi expune viața personală. Fie că mi-am dorit, fie că nu, tot a fost expusă și exagerată, foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel.

Nu sunt singura care se desparte, care e divorțată și își crește copiii singură. Nu le privesc drept experiențe negative, ci experiențe de viață care m-au învățat cum să fiu o femeie mai bună, mai calmă, mai inteligentă, mai așezată. Nu regret absolut nimic. Toate m-au făcut femeia de astăzi. În viața mea se întâmplă și s-au întâmplat lucruri perfect normale', a mai spus artista, pe YouTube.

sursă foto- Facebook și arhivă personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton