Cum se înțelege Anca Lungu cu soțul ei, Harry Arampatzis, după 5 ani de căsnicie. S-a mutat în Franța de dragul lui: „Știam că nu va fi ușor”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se înțelege Anca Lungu cu soțul ei, Harry Arampatzis, după 5 ani de căsnicie. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa șatenă și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unui bărbat grec. De mai bine de 4 ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar tot de atunci viața ei s-a schimbat radical, așa cum chiar ea a declarat. Iată ce mărturisiri a făcut despre noua etapa pe care o trăiește!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Anca Lungu cu soțul ei, Harry Arampatzis, după 5 ani de căsnicie. În urmă cu mai bine de 4 ani, Anca Lungu a ales să renunțe la tot ce o lega de România. Fosta prezentatoare TV a decis că este momentul să înceapă o nouă viață alături de iubitul grec. Zis și făcut! Fără a sta prea mult pe gânduri, a plecat în Franța alături de Harry Arampatzis. De aici, nu a mai durat mult și și-au întemeiat propria lor familie, în adevăratul sens al cuvântului.

Captura-29Captura-29

Din rodul iubirii lor, Anca Lungu și Harry Arampatzis au făcut și un copil. Micuțul Iorgos le umple zilele de bucurie și le aduce mereu zâmbetul pe buze. Formează o familie frumoasă și de invidiat, astfel că fosta prezentatoare Tv nu s-a sfiit să spună cât de mult s-a schimbat viața ei de când l-a cunoscut pe iubitul grec și a plecat din România.

Citește și: Anca Lungu, dezvăluiri despre prima naștere:„Cele mai chinuitoare ore din viața mea'

Citește și: O mai ții minte pe știrista Anca Lungu?A revenit în România la 3 ani după ce s-a mutat în Franța

Citește și: Cum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru.Ce meserie avea, de fapt, fiul mamei Geta

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă:”Sunt doamna Oprea cu acte în regulă”

Cum se înțelege Anca Lungu cu soțul ei, Harry Arampatzis, după 5 ani de căsnicie

Anca Lungu a tras lozul câștigător în momentul în care l-a întâlnit pe iubitul grec. Nu, nu a fost dragoste la prima vedere, însă s-au plăcut foarte mult, astfel că azi au ajuns să formeze o familie. Fosta prezentatoare TV a lăsat România și tot ce clădise aici în urmă, însă nu a dus vreodată lipsă de bani. Harry Arampatzis este farmacist, cecetător, om de afaceri, dar și inventator, astfel că se bucură de o avere de invidiat. Cu toate astea, frumoasa șatenă mărturisește că i-a fost greu când a știut că pleacă defintiv de pe meleagurile românești.

Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el. Despre asta a fost vorba. Să fim împreună și să putem forma o familie. Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia. După încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Viorgos în ecuație, fiul nostru. Apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult (…) Știam că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte.', a mărturisit Anca Lungu, pentru Xtra Night Show.

Anca Lungu și familia ei locuiesc în Franța

Anca Lungu și iubitul ei se bucură de o familie frumoasă în aceste momente, însă șatena recunoaște că nu i-a fost ușor. Totul a fost pe repede înainte în relația lor încă de când s-au cunoscut. Nu a durat mult și s-au mutat împreună, apoi a apărut fiul lor, fosta prezentatoare TV lăsând totul în urmă, chiar și țara natală. De atunci și-a dat seama că la mijloc sunt foarte multe riscuri.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut foarte mult unul pe celălalt, dar mai mult decât atât a fost și decizie rațională, adică am cântărit foarte bine lucrurile și de o parte și de cealaltă. Ne-am asumat riscurile, pentru că sunt foarte multe riscuri', a adăugat fost prezentatoare TV.

Anca Lungu, despre viața în Franța

În urmă cu mai mult timp, Anca Lungu a oferit un interviu în exclusivitate pentru VIVA!, unde a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când a plecat din România. Dacă la început se credea într-o vacanță continuă, lucrurile s-au mai schimbat între timp. S-a obișnuit cu țara, cu limba și cu tot ceea ce înseamnă Nisa. De asemenea, și relația ei a evoluat în bine, mai ales în perioada pandemiei, când au stat toți în casă și au petrecut timp de calitate împreună.

Cu doi copii și în vacanță-i mai greu. (râde) Între timp, a apărut Iorgos pe lume și el e „proiectul care îmi ocupă cea mai mare parte a timpului. Apoi vine Natalia de la școală și îmi ocupă și cealaltă parte. Sunt o mamă destul de dedicată, deși am început să lucrez. Am mai bine de un an de când mi-am reluat activitatea. La doi ani de la marea schimbare, cum o numești tu, sunt mulțumită de viața pe care o am, sunt recunoscătoare pentru familia pe care am reușit să o construim, sunt fericită pentru felul în care am evoluat din multe puncte de vedere și încă nu sunt mulțumită de nivelul meu de franceză. (râde)', declara pe atunci Anca Lungu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton