Cum se înțelege actorul Adrian Nartea cu soacra: "Prima întâlnire a fost una drăguță, a fost o chimie..."

 Dumitrache Laura
.

Adrian Nartea este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la noi din țară. Formează un cuplu cu Alina Ferinceac de 13 ani și au împreună doi copii. Recent, Adrian Nartea a dezvăluit ce relație are cu soacra lui, dar și cum a decurs prima întâlnire cu mama soției sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Nartea este căsătorit cu Alina Ferinceac de 8 ani și au o căsnicie frumoasă. Cei doi au o relație apropiată cu părinții lor, iar actorul are o relație frumoasă cu soacra sa. Mai mult, de Paște, vor petrece în familia, iar ori de câte ori vrea să o ajute la treabă, mama soției sale îl refuză.

adrian nartea si sotia saadrian nartea si sotia sa

În urmă cu 13 ani, Adrian Nartea a întâlnit-o pe Alia Ferinceac la un shooting în Tunisia, iar atunci s-au îndrăgostit iremediabil. În prezent, cei doi au o căsnicie frumoasă și două fiice minunate. Totodată, atât actorul, cât și soția sa, se înțeleg bine cu părinții lor.

Citește și:„Și acum, dacă stau să mă gândesc, încep să plâng'. Cum i s-a schimbat viața lui Adrian Nartea, după a fost diagnosticat cu o tumoră intra-craniană

Citește și:Modul inedit prin care Adrian Nartea și-a cerut soția în căsătorie, de Ziua Îndrăgostiților: „Acolo mi-a venit ideea'

Citește și:Oana Roman a împlinit 47 de ani. Ce cadou și-a făcut de ziua ei: „Prețul e mare. Nu-mi permit încă…”

Citește și:Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi, la „Te cunosc de undeva”: „Îmi este greu. L-am îndrăgit foarte mult”

Cum se înțelege actorul Adrian Nartea cu soacra sa

Adrian Nartea se numără printre cei mai râvniți actori de la noi din țară. În vârstă de 41 de ani, celebrul actorul are o familie frumoasă alături de soția sa, Alina Ferinceac, cu care are o relație de 13 ani și de 8 ani sunt căsătoriți.

Recent, Adrian Nartea a fost întrebat ce relație are cu soacra sa,, dezvăluind că atât el, cât și soția sa, se înțeleg bine cu părinții lor. Actorul a mărturisit că soacra sa nu dorește să îl implice în treburile casei atunci când merge în vizită. De sărbători, Adrian Nartea și familia sa vor petrecere câteva zile în casa bunicilor.

Acum de Paște plecăm, ne ducem la Suceava: ouă, drob, toate astea. E soacra la Suceava și ne place pentru că acolo se păstrează tradițiile, cumva e vibe-ul ăla frumos de sărbători pascale originale și de asta ne place acolo', a declarat Adrian Nartea pentru impact.

Adrian Nartea: „Nu te bagi peste soacră”

Adrian Nartea a mai spus că de Paște nu se va implica în treburile casnice, deoarece soția și soacra preferă să îl lase să se relaxeze. Deși el insistă să o ajute pe mama soției sale, aceasta refuză întotdeauna și îi spune să se odihnească.

Nu te bagi peste soacră. Eu o ajut, dacă vrea. Tund iarba dacă crește până de Paște, fac lucruri, ce e nevoie, dar soacra îmi zice: Nu, nu, lasă, stai liniștit, că ai venit de la București, nu faci treabă. Dar vreau să fac treabă, că de asta am venit, adică îmi place să fac treabă. Deci cam acolo e relația, nu vrea să mă pună la nimic și eu vreau să fac lucruri, dar nu la bucătărie, la bucătărie nu mă bag', a mai spus îndrăgitul actor.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Adrian Nartea și soacra sa

Actorul din serialul Vlad a povestit și cum a decurs prima întâlnire cu mama soției sale. Acesta a avut parte de o primire călduroasă din partea soacrei lui, declarând că între ei doi a fost o chimie. Prima întâlnire cu soacra a fost una foarte drăguță, a fost o chimie, nu am avut probleme. A fost drăguț, a fost și este cu zâmbet. A fost ok de la început', a precizat el.

Alina, soția lui Adrian Nartea este de profesie make-up, iar în curând va reveni la pasiunea sa. În ultima perioadă, soția actorului s-a ocupat de creșterea celor două fiice. Așteptăm vara și o să revină la machiaje, o să reînceapă să muncească, pentru că a stat doi ani acasă. Acum ne pregătim pentru tranzit să o lăsăm pe cea mică la grădiniță și ea să reînceapă practic să-și facă mâna', a mai declarat Adrian Nartea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton