Cum se înțeleg Theo Rose și Smiley, cei doi jurați care împart scaunul de la Vocea României: „Spun tot ce știu”

 Borcilă Andreea
.

Cum se înțeleg Theo Rose și Smiley, cei doi jurați care își împart scaunul de la Vocea României. Artista se bucură de un succes fulminant în cariera sa, fiind implicată în mai multe proiecte importante. Unul dintre ele este chiar participarea, ca jurată, la emisiunea de talente de la PRO TV. Ea a dezvăluit cât de mult o sprijină colegul ei de breaslă, Smiley.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Teodora Diaconu, cunoscută drept Theo Rose, are la doar 25 de ani o carieră în plină expansiune. Artista face parte din lumea muzicii încă de când era copil, iar de cele mai multe ori hiturile ei, fie solo, fie în colaborare cu alte nume cunoscute, ajung în topurile muzicale.

theo-rose-1-7theo-rose-1-7

Pe lângă rolul de jurată la Vocea României, care se va difuza din toamnă la PRO TV, artista va avea primul ei rol ca actriță în serialul Clanul, de la același post tv. Toto acolo, și-a cunoscut actualul iubit, pe regizorul Anghel Damian.

Citește și: Cum a ajuns Theo Rose să fie jurat la „Vocea României':„Nu cred că mi-am dorit așa de mult. Atunci, Smiley a zis….'

Citește și: Theo Rose, despre relația pe care o are cu Smiley, la Vocea României:”Noi ne certăm la modul foarte serios”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană.Garret Cayton și Ana Geoană sunt împreună de cinci ani

Citește și: Vlăduța Lupău, primele fotografii alături de soțul și fiul ei:”De acum, iubirea o împărțim la trei”

Cum se înțeleg Theo Rose și Smiley, cei doi jurați care își împart scaunul de la Vocea României

După participarea de la Bravo, ai stil!, emisiunea de fashion de la Kanal D, parcursul profesional al lui Theo Rose a devenit și mai vizibil. Vedeta va juriza, alături de Smiley, de Irina Rimes, de Denis Roabeș (The Motans) și de Tudor Chirilă, în sezonul 10 de la Vocea României, marca PRO TV. Din toamnă, va apărea și serialul Clanul, unde va debuta ca actriță. Vedeta este mai mult decât recunoscătoare, mai ales că are lângă ea oameni cu experiență de la care are multe de învățat. Artista are numai cuvinte de laudă la adresa colegului său de breaslă, Smiley.

E foarte emoționant! E o responsabilitate mare, norocul meu e că îl am pe Smiley cumva în dreapta mea și mă bazez foarte tare pe el. Am și multe de învățat, dar și multe de oferit aici la Vocea României. Am mare încredere în el și el în mine, iar asta îmi dă cumva curaj să ofer și să spun tot ce știu.

E frumos! Până la urma urmei, Smiley e una dintre vedetele pe care eu mi-am dorit să le cunosc de când eram mică și am avut mari emoții, dar m-am bucurat pentru că e un om cald, mă susține și chiar mă lasă să încerc orice. Contează foarte mult chestia asta pentru mine. Ne bucurăm de o experiență mișto. S-a legat chimia între noi după câteva episoade filmate. În proporție de 70% cred că simțim cumva când e vorba de o voce care s-ar potrivi în echipa noastră. Adică rezonăm și mă bucur tare, a declarat ea, pentru PRO TV, citează Click!.

Cum a ajuns Theo Rose să facă parte din juriul de la Vocea României

Într-un interviu pentru Libertatea, ea a vorbit deschis despre cum a ajuns să facă parte din cel mai așteptat show, din toamnă, de la PRO TV.

Eu nu cred că mi-am dorit așa de mult proiectul ăsta și când am fost întrebată înainte dacă mi-ar plăcea. Eram într-un podcast, la Horia Brenciu, el mi-a pus întrebarea asta: Dacă ai primi propunerea să devii antrenor în juriul Vocea României?

Am zis că aș refuza, pentru că am zis că e mult prea devreme ca eu să fac chestia asta, cred că nu e momentul potrivit, cred că mai am multe de demonstrat ca să ajung să ocup un loc în juriul de la Vocea României. Astea au fost cuvintele mele. Am fost chemată la casting, eu nu am probleme, la castinguri mă duc, le încerc pe toate și de undeva sare iepurele.

M-am dus la castinguri, apoi am purtat discuții cu producătorii și eu le-am spus: Băi, eu singură nu aș veni, să ocup acolo un scaun, nu simt că e momentul pentru mine, nu o să am probabil credibilitate în fața concurenților pentru că sunt nouă, sunt mică, știu exact ce am de oferit. Eu am studiat, sunt un om care are noțiuni muzicale și tehnice, dar îmi e frică că nu vor avea încredere în mine, adică eu cred că mai am de demonstrat niște lucruri ca să pot să-i fac pe concurenți să aibă încredere în mine.

Atunci, Smiley a zis: Ia stați așa! Hai cu mine pe scaun la Vocea României! Hai să îți arăt eu cum se face, că trebuie să ai încredere în tine, în chestia asta pentru că avem de învățat de la absolut oricine și tu ești una dintre vocile importante ale generației tale și chiar ar avea ce să învețe. Doar nu te chemau oamenii ăștia la casting pentru că ești nimic. Dacă ai luat castingul ăsta, înseamnă că ești potrivită pentru a fi în juriul de la Vocea României.

Theo Rose: Nu mai am timp pentru viața personală

Am zis: Bine, hai să încercăm și pe asta. Până la urmă eu sunt datoare să spun da și vedem încotro ne duce viața, că deja nu mai înțeleg mare lucru din ea. Nu mai am timp pentru viața personală, așa că viața mea personală e total îmbinată cu cea profesională.

În timpul săptămânii sunt la Voce și la serial și în weekenduri cântăm pentru oamenii care ne-au angajat să îi distrăm la evenimentele lor. Sincer, e o ocazie pentru mine pentru a mă distra. Intru pe scenă și mă distrez și eu cu oamenii. Dansăm, cântăm, nu am mai altă distracție, că nu mai am timp să ies în oraș, să petrec timp cu prietenii. Am trupa cu mine, ei sunt familia mea. Încerc să nu mă vait, ci să mă bucur de toate’, a spus cântăreața, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton