Cum se mai înțeleg Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, David Pușcaș: „În ultima vreme...”

 Miniosu Alexandra
.

Cum se înțeleg, de fapt, Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, după scandalurile uriașe din trecut? Cea care a dezvăluit adevărul a fost o altă artistă, Nicoleta Voicu. Interpreta de muzică populară are o legătură sufletească specială cu David Pușcaș, motiv pentru care el și-ar fi deschis sufletul în fața ei. Iată ce i-ar fi spus tânărul despre mama lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu a dezvăluit cum se înțeleg, de fapt, Luminița Anghel și fiul ei adoptiv. Interpreta de muzică populară s-a arătat impresionată de viața lui David Pușcaș, fiind amândoi abandonați de părinții biologici. Cântăreața a povestit că l-ar fi invitat pe tânăr chiar și la ea acasă, pentru a se interesa de el. Acesta din urmă i s-ar fi confesat, semn că ar avea o legătură sufletească strânsă.

luminita-anghel-fiu-adoptiv-1luminita-anghel-fiu-adoptiv-1

Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, David Pușcaș, au trecut prin mai multe scandaluri în trecut, din cauza banilor. Anul acesta, el a anunțat la începutul lunii octombrie că au făcut pace. Afirmațiile lui au fost susținute și de artista Nicoleta Voicu. Cea din urmă a avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului, spunând că și-ar „diviniza' mama, după ce au revenit la sentimente mai bune.

Citește și: David Pușcaș, scrisoare emoționantă de iertare pentru părinții lui adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș:”Mamă, tu ai fost îngerul meu…”

Citește și: Luminița Anghel și fiul adoptiv s-au împăcat. În ce relații sunt acum:”Tot ce fac…”

Citește și: Like Creața va deveni mamă pentru a doua oară.Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, cu personajul Samantha Jones din Sex and the City.Decizia producătorilor

Cum se mai înțeleg Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, David Pușcaș

Nicoleta Voicu și David Pușcaș au fost amândoi abandonați de părinții biologici, atunci când erau mici. Amândoi au fost adoptați apoi de niște oameni cu suflet bun. În cazul lui, cel care l-a înfiat a fost Luminița Anghel. Deși au avut mai multe scandaluri, se pare că cei doi ar fi îngropat complet securea războiului.

Nicoleta Voicu a spus că s-a interesat de David Pușcaș, pentru că a fost impresionată de povestea lui, asemănătoare cu a ei. Conform spuselor ei, tânărul ar fi vorbit foarte frumos despre Luminița Anghel, ba chiar și-ar diviniza mama.

„L-am căutat, l-am încurajat, mă interesez adesea de el, să îi fie bine, știu cât suferă un copil care a fost abandonat, căci și eu am trecut prin aceeași situație, și pe mine m-a părăsit mama după naștere. L-am invitat pe David și la mine acasă.

A vorbit doar despre Luminița Anghel, solista care l-a înfiat pe când avea doar patru anișori. David Pușcaș își vede mama și într-o sticluță de parfum, aveam una pe măsuță, mi-a zis că și mama lui se dă cu același, o divinizează', a povestit Nicoleta Voicu despre David Pușcaș, pentru impact.ro.

Nicoleta Voicu, despre David Pușcaș: „A crescut foarte frumos'

Tot Nicoleta Voicu a susținut că David Pușcaș ar fi primit o educație aleasă și că ar fi crescut foarte frumos. Cântăreața a spus că din ce a înțeles de la tânăr, el și Luminița Anghel s-ar înțelege bine acum.

„În plus, David a fost crescut foarte frumos, are o educație aleasă, cere voie și să se așeze pe un scaun, zice 'Sărut mâna', mai rar așa copil. El și mama lui au avut și neînțelegeri, dar în ce case nu sunt probleme? Am înțeles că, în ultima vreme, David și Luminița se înțeleg bine, comunică', a continuat Nicoleta Voicu.

David Pușcaș și mama lui s-au împăcat, de ziua ei de naștere

După aproximativ șapte ani de scandaluri și certuri, Luminiţa Anghel și fiul ei adoptiv, David Pușcaș, s-au împăcat. Totul s-a petrcut chiar de ziua ei de naștere. La acea vreme, el spunea că acum sunt în relații bune și că au o relație perfectă mamă-fiu.

„Acum suntem bine, ne-am împăcat, suntem aşa cum ar trebui să fie o relaţie mamă-fiu', spunea David Puşcaş pentru aceeași sursă, de ziua de naștere a Luminiței Anghel.

Nicoleta Voicu, abandonată de părinții biologici, la fel ca David Pușcaș

La fel ca David Pușcaș, și Nicoleta Voicu a fost abandonată de părinții biologici. Cântăreața a povestit că mama ei adoptivă nu a dorit să-i păstreze lucrurile din orfelinat, ci i-a cumpărat altele nou-nouțe din magazin. Ea a aflat ulterior că mama ei biologică ar fi sărit pe geamul maternității din Galați, după a născut-o.

„Înainte de a mă lua părinții adoptivi acasă, asistentele m-au băgat în albastru de metil, ca să mă dezinfecteze. Mama adoptivă nu mi-a păstrat lucrurile din orfelinat, au plecat la magazin ca să-mi cumpere alte hăinuțe, noi, colorate.

Până au revenit, asistentele m-au băgat în albastru de metil, ca să mă dezinfecteze. Apoi, părinții adoptivi m-au dus în căsuța lor, situată într-un sat din Buzău. Mi s-a spus că mama a sărit pe geamul maternității din Galați, după ce m-a născut!', spunea Ncoleta Voicu acum ceva timp, pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton