Cum se înțeleg Bursucu și fiica lui vitregă, Alessia: "Copilul ăsta a avut o răbdare cu mine. Și eu am dat în străchini"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțeleg Bursucu și fiica lui vitregă, Alessia. Adrian Cristea, cunoscut telespectatorilor ca Bursucu, a făcut pasul cel mare la sfârșitul anului și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Andreea, femeia care îi este alături de 10 ani. Vedeta de la Kanal D și partenera sa de viață au o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt părinții unei fetițe de 4 ani, dar și a unei adolescente de 16 ani, rezultată dintr-o relație anterioară a Andreei. Prezentatorul TV a povestit în ce relații se află cu fiica sa vitregă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Cristea, alias Bursucu de la Kanal D, este un bărbat împlinit. Nu numai că a devenit unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din ultimii ani, dar și-a construit și o familie frumoasă alături de iubita sa, Andreea. Bursucu și Andreea sunt împreună de 10 ani și împreună au o fiică pe nume Anays. Vedeta de la Kanal D este, de asemenea, tatăl vitreg al Alessiei, fiica iubite sale dintr-o relație anterioară. Bursucu a relatat în ce relații se află cu adolescenta Alessia, în vârstă de 16, și care a fost cel mai important lucru pe care l-a învățat de la fiica sa vitregă.

fotojet-30-696×439-1fotojet-30-696×439-1

Cum se înțeleg Bursucu și fiica lui vitregă, Alessia

Bursucu a avut o perioadă extraordinară. În afară de succesul în plan profesional, în rolul de prezentator la Kanal D, acesta s-a focusat și pe construirea unei familii. Bursucu se pregătește de nuntă, căci recent a cerut-o de soție pe iubita sa, Andreea, alături de care crește două fiice adorabile, Anays de 4 ani, și fata vitregă, Alessia. Bursucu a declarat că fiica sa vitregă l-a ajutat foarte mult în ceea ce privește creșterea unui copil. Prezentatorul a recunoscut că a avut momente în care „a dat în străchini', dar ea a avut încredere în el, iar acest aspect i-a apropiat foarte mult.

Citește și: „Era să rămân paralizat de la gât în jos”. Bursucu a pus capăt carierei de dansator după ce a suferit un accident grav

Citește și:Bursucu, la un pas să se despartă de iubita lui. Care a fost motivul:„Este lipsă de respect să…’

„Eu am reușit să am o relație bună cu fiica cea mică datorită Alessiei. Eu am învățat cu Alessia cum se crește un copil. Iar copilul ăsta a avut o răbdare cu mine, crede-mă. Și eu am dat în străchini, dar pe mine m-a ajutat Dumnezeu să am un copil înțelept, așa cum era ea, mică, era foarte înțeleaptă, înțelegea că tati nu a înțeles situația, dar „Tati o să își revină, tati mă iubește'. Și asta ne-a apropiat foarte tare, iar pe mine m-a ajutat foarte mult în relația cu asta mică. Suntem prieteni, da. E adevărat că prietenă mai bună e cu maică-sa și e și normal să fie așa. Dar la 17 ani nu ascunde absolut nimic, vorbește deschis despre orice', a declarat Bursucu pentru CanCan.ro.

Cum vrea Bursucu să arate nunta cu iubita sa

Bursucu a confirmat în cadrul unui interviu, acum ceva vreme, că și-a cerut iubita în căsătorie, dar că nuse grăbește să facă nunta. Prezentatorul TV și iubita sa au o relație foarte trainică și amândoi așteaptă momentul oportun pentru a organiza evenimentul. Vedeta de la Kanal D își dorește să organizeze o ceremonie frumoasă, unde să-i aibă alături pe toți cei dragi.

Da, este adevărat, am dat inelul, dar nu știu când va avea loc nunta; poate în 2023, 2024, vom vedea! Mi-aș dori să fie un eveniment așa cum l-am imaginat toată viața; unul frumos la care oamenii să se distreze și să se simtă bine. Să avem alături toți oamenii dragi nouă', a declarat prezentatorul pentru Avantaje.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton