Cum se împacă Violeta cu iubitul Andreei Marin. Fiica vedetei l-a acceptat pe Adrian Brâncoveanu în familie - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Andreea Marin a dezvăluit ce relație frumoasă are fiica ei și Adrian Brâncoveanu. De o bună perioadă de timp, toți trei locuiesc în casa vedetei din București. EXCLUSIV pentru VIVA!, vedeta a povestit cum decurg lucrurile în familia lor. 

De aproximativ un an de zile, Adrian Brâncoveanu locuiește alături de Andreea Marin și Violeta, fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică Jr. Se comportă precum o familie, iau masa împreună, pleacă în vacanțe toți trei.

Exclusiv pentru VIVA!, Andreea Marin a povestit că tot ce face, tot ce creează face cu dragoste și din dragoste, mai ales când vine vorba de familia ei. Vedeta ne-a dezvăluit la ce oră se trezesc, dar și cum se distrează seara, împreună.  Rar vorbește despre fiica ei și despre iubit, dar iată că de data aceasta a făcut-o.

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă.

Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit.”, a spus Andreea Marin exclusiv pentru VIVA!.

Andreea Marin a dezvăluit dieta pe care o ține. Cum reușește să se mențină în formă la 44 de ani

Este mereu o apariție atunci când iese în public. Andreea Marin ne-a dezvăluit care este secretul și cum reușește să fie mereu impecabilă. Fosta prezentatoare TV urmează o dietă raw vegană, iar această decizie a luat-o pentru sănătate ei. ‘Zâna Surprizelor’ nu ține mereu această dietă, ci doar atunci când simte nevoia. Andreei Marin îi place foarte mult carnea și nu poate renunța la acest aliment.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton