Cum se descurcă Maria Marinescu și soțul ei cu 5 copii: "Nu te plictisești niciodată. Îți aduc stres, dar și multe bucurii"

 Oana Pantazi
.

Cu patru ani în urmă, Maria Marinescu a devenit pentru a doua oară mamă, însă designerul și soțul ei, Alin Petrache, au în total 5 copii. Maria recunoaște însă, că de departe, mezinul familiei este cel care le dă cel mai mult de furcă, puștiul fiind voluntar și plin de personalitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când esti femeie de carieră, nu este deloc ușor să găsești un echilibru perfect între viața de familie și cea profesională, însă Maria Marinescu reușește să o facă. Designerul și soțul ei au împreună un fiu, pe simpaticul Iacob (4), dar și alți trei copii din relațiile anterioare. În timp ce Maria Marinescu are un băiat din relația cu Frank Collin, soțul ei este tatăl a trei fete. Iată cum se descurcă cei doi cu o familie atât de numeroasă.

maria-marinescu-1maria-marinescu-1

Cum se descurcă Maria Marinescu și soțul ei cu 5 copii

Chiar dacă au joburi solicitante și care implică răspundere, Maria Marinescu și soțul ei sunt și părinți cu normă întreagă. Designerul recunoaște că nu este deloc ușor să facă față tuturor provocărilor, însă, spune ea, stresul este compensat pe deplin.

Viața cu 5 copii este foarte frumoasă, nu te plictisești niciodată, îți aduc stres, dar și multe bucurii', a declarat, pentru Unica.ro, Maria Marinescu.

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV:„Am fost buni prieteni…

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu.Sebastian are 23 de ani și este pasionat de modă

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar.Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TV

Citește și: Leon, fiul lui Kamara, va fi operat din nou:’I-aș da picioarele mele…’

Dintre cei 5 copii, designerul recunoaște că mezinul îi întrece pe toți. Chiar dacă ea reușește și nu cedează în fața insistențelor puștiului, există înnsă și o „verigă slabă” a familiei – tatăl lui, care se lasă mai ușor înduplecat.

Ăsta mic, Iacob ne-a pus capac. Are personalitate puternică, o ține pe-a lui, nu se lasă niciodată. Cu taică-su este câștigător, bine, hai! Eu nu cedez, pentru că după aceea te încalecă și o să insiste la orice, pentru că știe că ai cedat atunci. Și atunci dacă știe că nu cedez, nu insistă și nu mă zăpăcește. E cel mai alintat. Băieții sunt uite așa, amândoi sunt capricorni și este mai bine să nu stea împreună. Am ajutor, altfel nu aș putea face față. Avem bonă internă', a mai spus Maria Marinescu, pentru sursa citată.

Cum se înțelege Maria Marinescu cu fiicele soțului ei

Maria Marinescu și Alin Petrache s-au căsătorit în 2016 și fiecare a intrat în relație cu copii – ea cu un băiețel, Levin, el cu trei fete. Câțiva ani mai târziu, familia s-a mărit din nou, odată cu venirea pe lume a lui Iacob. Chiar dacă este mamă biologică doar de băieți, Maria Marinescu s-a apropiat de cele trei fiice ale soțului ei și, după cum mărturisește, au o relație apropiată.

Le-am făcut tot timpul haine personalizate cu numele lor. Cea mijlocie, Casiana, este mai cu moda așa și vine și îmi spune ce vrea exact. Are 12 ani. Cea mai mare are 19 ani, e la facultate la UNATC la Imagine de film, și ea artistă și mă bucur.

Îți dai seama, o ajut cum pot, eu și mama știm în meseria asta și în lumea asta pe toată lumea. A ajutat-o mult și mama (n.red. actrița Ioana Pavelescu). Celei mici îi plac hainele pe care i le aduc, nu are preferințe. Se îmbracă frumos toate, au gust bun', a mai dezvăluit Maria Marinescu pentru Unica.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton