Cum se descurcă la școală Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav: "Îi explicăm că nu este ca la grădiniță, unde..."

 Oana Pantazi
.

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit recent 6 ani și merge la școală, în clasa zero. După inerentele emoții, puștoaica s-a adaptat foarte bine, iar în ceea ce privește învățătura, i-a dat tatălui ei un răspuns surprinzător.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, este, din acest an, elevă în clasa zero și, după câte dezvăluie mama ei, deja s-a obișnuit cu noul statut și și-a intrat serios în rol. Chiar dacă nu e la fel de simplu ca la grădiniță și strictețea este mai mare, Sofia deja s-a acomodat și face progrese.

bianca-dragusanu-sofiaAntalya-5bianca-dragusanu-sofiaAntalya-5

Cum se descurcă la școală Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

Sofia a început clasa zero recent, iar tatăl ei povestește că micuța deja a făcut primii pași în rolul de elevă. Mai mult, nu pare deloc speriată de schimbarea produsă și este convinsă că se va descurca perfect. Deja Sofia a învățat să despartă în silabe și este extrem de ambițioasă.

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, sărbătorită cu fast la 6 ani. Gabi Bădălău a participat la petrecerea Sofiei

Citește și: Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri: „Am intrat de mână la notar și…'

Citește și: Ce obiect surprinzător poartă Bianca Drăgușanu mereu cu ea, în geantă. L-a primit cadou:„Folosesc…

Citește și: Victor Slav a recunoscut că a fost infidel:’Da, am înșelat’. Ce a spus despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu

„Anul acesta a început școală, este în clasa 0, și îi explicam că este fetiță mare, la școală nu este ca la grădiniță, unde mai puteam întârzia, acum trebuie să ajungem la program și regulile sunt mai stricte. I-am spus că acum o să învețe să facă literele, cifrele și mi-a răspuns: «Da, dar eu o să mă descurc, pentru că sunt foarte deșteaptă și o să învăț foarte bine!'. Mai nou, a învățat să despartă în silabe și când ne întâlnim timp de o oră îmi cere să îi spun cuvinte și ea le desparte în silabe', a declarat Victor Slav pentru Kanal D.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fiica în prima zi de școală

În 2016, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au devenit părinți pentru prima dată. Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații bune și sunt prezenți în cele mai importante etape din viața fiicei lor. Iar unul dintre ele s-a petrecut recent, dat fiind că pe 5 septembrie Sofia a mers pentru prima dată la școală, fiind în clasa zero.

Pentru că fiica lor a început școala, cei doi s-au întâlnit la festivitatea de deschidere și au fost surprinși într-o ipostază înduioșătoare. Sofia și-a ținut ambii părinți de mână și, cu ghiozdanul în spate, a fost condusă de aceștia până în sala de clasă. Mai mult, Bianca Drăgușanu a postat și un mesaj cu ocazia acestei zile speciale.

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală. De azi este școlar!’, a scris Bianca în social media, unde, de altfel, ambii părinți au publicat fotografii emoționante.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton