Cum se descurcă Ioana Ginghină cu banii după divorțul de Alexandru Papadopol. Vrea să facă curând o achiziție majoră

 Pirvu Cristina
.

De regulă, suntem extrem de dispuși să vorbim în public despre începuturi, fie că e vorba despre un proiect sau despre o iubire, dar foarte rar despre finaluri. Într-o mărturisire cum rar ne-a fost dat să vedem, Ioana Ginghină și-a deschis sufletul, împărtășind experiența traumatizantă a divorțului său, după 12 ani de mariaj. În situația ei se află multe femei, și poate că sinceritatea de care a dat dovadă în acest interviu le va servi acestora ca reper în a lua o decizie. Într-un sens sau în altul!

Cum o duci, din punct de vedere financiar, după stabilirea divorțului? Ce s-a schimbat în privința veniturilor și a resurselor de când te-ai separat de Alexandru Papadopol? Te descurci?

Ioana Ginghina 1Ioana Ginghina 1

Da, sunt OK. Eu aveam oricum o independență financiară, deci chiar nu am de ce să-mi fac probleme. Am stabilit cu Alexandru o pensie alimentară decentă, deci sunt bine, mă descurc.

Ești o fire cheltuitoare? Investești sume considerabile în haine, pantofi, accesorii?

Da, sunt cheltuitoare. Acum lucrez la asta. Aș vrea să ajung la performanța de a avea măcar o lună în care să nu îmi cumpăr haine, pantofi și accesorii. Vreau să-mi iau mașină, deci chiar trebuie să mai strâng cureaua, cum se zice.

Citește continuarea interviului în numărul de august al revistei VIVA!. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton