Cum se descurcă Andreea Ibacka cu doi copii: "În cele 160 de ore de nopți nedormite nu mi-am pierdut niciodată răbdarea"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru a doua oară, în luna octombrie, anul trecut. Soția lui Cabral a adus pe lume un băiat perfect sănătos. Andreea și Cabral mai au o fetiță împreună, Namiko. Vedeta se consideră o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Celebra actriță a recunoscut că este greu cu doi copii, dar le-a spus fanilor cum reușește să fie calmă și răbdătoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andrea Ibacka este una dintre cele mai prospere mămici din showbiz-ul românesc. De când l-a adus pe lume pe Tiago, viața actriței s-a schimbat radical. Cabral și soția sa au grijă în permanență de cei doi copii pe care îi au împreună, iar Andreea radiază de fericire de când micuțul a venit pe lume. Recent, blondina a recunoscut că nu prea mai are timp pentru ea, dar cu toate astea reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze.

Andreea si TiagoAndreea si Tiago

Spre surprinderea vedetei, de când a devenit mamică pentru a doua oară, anumite lucruri au venit pe neașteptate. Andreea Ibacka a avut parte de noi emoții, pe care nu le-a experiementat la nașterea fetiței sale. Actrița se ocupă acum, în mod exclusiv, de creșterea celor doi copii ai săi, Namiko și Tiago.

Citește și: Cum se descurcă Andreea Ibacka și Cabral cu creșterea celor doi copii:„De trei luni jumătate nu dormim'

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka complet nemachiată:„O poză la adevăr'

Citește și: Zelenski este pregătit pentru o întâlnire cu Vladimir Putin:”Demnitatea noastră nu va salva vieți”

Citește și: Rusia a dat ultimatum Ucrainei să predea Mariupolul asediat, invocând „catastrofa umanitară teribilă':„Nu mai există urmă de civilizație'

Cum se descurcă Andreea Ibacka cu doi copii

Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de câțiva ani și au împreună doi copii minunați. În urmă cu cinci luni, Andreea l-a adus pe lume pe micuțul Tiago, mezinul familiei. Actrița este extrem de fericită și împlinită, iar de când s-a născut Tiago, viața Andreei s-a schimbat radical. Soția lui Cabral a învățat să fie mai răbdătoare și să se bucure de fiecare moment petrecut alături de fiul ei. Vedeta a explicat pe rețelele de socializare cum reușește să fie relaxată, deși este obosită.

„Mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală. Să nu mai număr zilele fiecărei etape ce vine cu provocări, să nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți, primele săptămâni de diversificare, primii pași nesiguri, tantrumurile, insomniile ș.a.m.d. pentru a mă bucura 100% de experiența de mămică.Să nu verific aplicațiile mobile în căutarea acelor zile cu soare din dezvoltarea acestui pui de om (în care – vezi Doamne – ar trebui să fim mai radioși decât în celelalte) și să mă încarc din fiecare secundă petrecută alături de el. Sigur că atunci când avem o noapte mai bună, în care chiar legăm câteva ore de somn, tonusul meu este altul… și sunt convinsă că vom ajunge să avem asta mai des. Dar până una alta avem un drum de parcurs. Împreună. Cu foarte bune și câteva greutăți. Și cu toate că sunt momente, situații în care îmi fac autocritică fiindcă mi-aș dori să fiu mai înțeleaptă, mai organizată pentru copiii mei, sunt și momente în care mă felicit și mă țin de plan. De planul cu bucuria, de la el am pornit.', a spus actrița.

Andreea Ibacka e topită după fiul ei, Tiago

Andreea Ibacka a recunoscut că este mai obosită după ce l-a adus pe lume pe micuțul Tiago, dar reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Actrița a mărturisit că vrea să se bucure de fiecare momente petrecut alături de fiul ei.

„Alături de Tiago am cunoscut o altă dimensiune a privării de somn, mult dincolo de experiența alături de Namiko (copilul demo). Chiar și așa, în cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea, nu am încetat să-l alint, nu am ridicat tonul, nu am găsit motive să lipsesc nici o jumătate de noapte de lângă el. Băiețelul meu simpatic, dorit și – da – mega terorist cu somnul meu e la vârsta la care îți vine să-l bagi în buzunar, să-l porți nedezlipit, să-l pupi încontinuu (mai ales că nici nu se va împotrivi). Așa că până să-mi trântească și el un 'asta e treaba mea, mama!' (mi-a stat ceasul când am auzit-o prima oară de la sora lui)… pe noi doi o să ne găsiți frecvent așa.', a încheiat ea.

Andreea Ibacka și Cabral au o căsnciei fericită

Cabral și Andreea Ibacka se bucură de toate momentele frumoase petrecute împreună și sunt activi pe rețelele de socializare acolo unde au o comunitate numeroasă. Cei doi sunt împreună de mai bine de 14 ani și au o căsnicie frumoasă. Actrița este o mămică grijulie și devotată în privința micuților ei și este mereu atentă în creșterea și educația lor. Cabral și Andreea s-au cunoscut pe platourile de filmare al serialului „Inimă de țigan'. La acea vreme, actorul tocmai încheiase căsnicia cu fosta soție, Luana Ibacka, cu care are o fetiță, Inoke.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton