Cum se descurcă Alexandru Arșinel, bolnav de diabet, în vremea coronavirusului: "Cumpărăturile sunt lăsate la uşă. Nu mai intră nimeni la noi în casă"

 Cica Cristina
.

Marele actor Alexandru Arșinel, care este și bolnav de diabet, a dezvăluit cum se descurcă în această perioadă: de la ce mănâncă până la cum se aprovizionează.

Alexandru-Arsinel-1Alexandru-Arsinel-1

Alexandru Arșinel, în vârstă de 80 de ani, respectă măsurile impuse de autorități în vremea coronavirusului. Pentru că se încadrează în categoria celor cu vârsta de peste 65 de ani, actorul a menționat că respectul orarul și iese o singură dată pe săptămână când merge la teatru. De aprovizionarea cu alimente se ocupă cei doi băieți ai săi și nurorile. Cumpărăturile sunt lăsate la ușă, iar în casă nu mai intră nimeni.

Citește și: Alexandru Arșinel, mai trist ca niciodată.Nu-și poate reveni după moartea Stelei Popescu: 'Câteodată mi se face frică fără ea'

„Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieţi, două nurori care aleargă pentru noi, plus doamna din casă care se ocupă de soţia mea. Facem aprovizionarea o dată pe săptămână, iar cumpărăturile sunt lăsate la uşă. De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem.

Ies o dată pe săptămână din casă şi merg la a doua mea casă, pentru că aşa pot să-i spun Teatrului de Revistă, unde activăm de 50 de ani. Chiar sâmbăta asta am fost, fac cu schimbul cu Vasile Muraru. Când poate el, merge el, când pot eu, mă deplasez eu. Nu e mare lucru de făcut, dar mai sunt oameni care au grijă de una, alta pe acolo, mici chestii tehnice ca să zic aşa. Nu sunt esenţiale, dar e vorba de ataşament. E ca şi cum ar trebui să uzi o floare”, a spus Arșinel pentru Click!.

Citește și: Drama neștiută a lui Alexandru Arșinel.Soția sa a paralizat în urma unui accident stupid: „Această supărare mă face uneori să uit de mine!”

Actorul a mai spus că îi este extrem de dor de scenă, să îi facă pe oameni să râdă. Menționează că există momente în care îi vin în minte replici, ceea ce augmentează și mai tare nevoia de a urca pe scenă.

Ține legătura și cu nepoțeii, pe care nu a mai avut ocazia să-i vadă în carne și oase de câteva săptămâni, însă grație tehnologiei reușesc să se vadă pe telefon.

Sursa foto: Hepta, Libertatea

Citește și: Alexandru Arșinel, declaraţii după infarctul suferit:„Mă gândeam că acum ar trebui să îmi vină și mie rândul'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton