Cum s-a schimbat viața Magdei Pălimariu în Norvegia, de când a devenit mamă: „E o perioadă în care...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum s-a schimbat viața Magdei Pălimariu în Norvegia, de când a devenit mamă. Asta este întrebarea care stă pe buzele tuturor de când prezentatoarea TV a născut. Frumoasa brunetă traversează una dintre cele mai frumoase perioade în aceste momente, însă asta nu este tot. Ținând cont că este primul copil, fiecare zi lângă băiețelul ei este o nouă provocare și totodată o binecuvântare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a schimbat viața Magdei Pălimariu în Norvegia, de când a devenit mamă. Magda Pălimariu poate spune fără dar și poate că trăiește o viață nouă. Nu, nu doar că a devenit mamă pentru prima dată, ci s-a și mutat din țară. Frumoasa prezentatoare TV a plecat în Norvegia, alături de soțul său, Ionuț Eriksen, unde duc un trai așa cum și-au dorit mereu și se bucură de minunea din viața lor. Iată însă cum s-a schimbat viața Magdei Pălimariu de când a devenit mamă.

magda-9-2magda-9-2

Prezentatoarea TV nu a ezitat și a vorbit pe larg despre cum arată viața de mămică, dar și cum se descurcă. Magda Pălimariu are planuri bine puse la punct și o strategie deja stabilită pentru educarea fiului ei încă din primele luni de viață. Mai mult decât atât, bruneta a explicat și cât de mult se implică soțul ei în creșterea băiețelului.

Citește și: Când își botează Magda Pălimariu fiul și cine sunt nașii:'Vom face două ceremonii'

Citește și: Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Imagini cu prezentatoarea TV, soțul și fiul lor:„Am o minunăție'

Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani.Cum arată acum idolul femeilor

Citește și: Ce mesaj a postat Ella Tina după moartea mamei sale:'Vă rog să vă rugați pentru noi'

Cum s-a schimbat viața Magdei Pălimariu în Norvegia, de când a devenit mamă

Magda Pălimariu nu s-a sfiit și a declarat că momentan este în perioada de acomodoare cu tot ceea ce înseamnă rolul de mamă. De asemenea, a explicat că se consideră o mamă normală, care nu exagerează cu nimic și care nu este posesivă. Nu doar ea are grijă de băiețelul căruia încă nu i-a dezvăluit numele, ci și partenerul ei de viață.

'Încă ne acomodăm. E o perioadă în care învățăm foarte multe de la cel mic, ne pliem după nevoile lui. Este în perioada în care mănâncă și doarme, îi plac plimbările lungi, așa că ne-am creat o rutină în acest sens.

Fiecare zi cu el este o bucurie și ne încântă de fiecare dată cu câte ceva. Este minunat să vezi cum se schimbă și învață de la o zi la alta. Cred că sunt o mamă normală. În general, în viață, nu sunt un om panicos, iar asta se transpune și în relația cu bebelușul.', a declarat Magda Pălimariu pentru OKMagazine!.

Magda Pălimariu este o mamă relaxată

Magda Pălimariu a povestit că fiind la început de drum sunt atât momente frumoase, cât și mai puțin plăcute. Printre numeroase zâmbete și lacrimi de fericire se strecoară și probleme cu cel mic, mai ales în timpul nopții. Cu toate astea, prezentatoarea TV susține că este o mamă relaxată și se descurcă. Totodată, a explicat că oricând are nevoie de ajutor, soțul ei este mereu lângă ea, formând echipa perfectă.

Îmi doresc să ne perceapă ca pe niște părinți relaxați, care îi oferă oportunitatea de explorare, dar care vor fi mereu sprijin pentru el. Sper că îi transmitem asta încă de acum. (…) Tăticul este implicat, îl iubește foarte mult pe cel mic. Însă este o perioadă în care micuţul are nevoie de toată atenția mamei, așa că eu petrec cel mai mult timp cu el (…)', a mai adăugat Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu îl pregătește de botez pe adorabilul ei fiu

Bineînțeles, după ce s-a aflat că a devenit mamă de băiețel și că totul merge perfect, toată lumea se întreabă când are loc frumosul eveniment din viața micuțului. Ei bine, Magda Pălimariu nu precizat data și ora cu exacitate, însă a dat de înțeles că botezul micuțului se apropie cu pași repezi. Deși a fost reținută în a da detalii, a precizat că vor fi două perechi de nași.

'Probabil vom face două ceremonii religioase, și aici, dar și în România. Astfel îi vom putea avea aproape pe toți cei dragi. (…) Va avea două perechi de nași, părinții spirituali care ne-au cununat și pe noi și prietenii noștri apropiați din Budapesta.', a explicat Magda Pălimariu în exclusivitate pentru OK! Magazine!.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton