Cum s-a schimbat relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, după America Express: „Aici ne-am descoperit niște...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum s-a schimbat relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, după America Express. Frumosul cuplu a decis că este momentul să își testeze relația pe care o au împreună, așa că nu au ezitat. Fără a sta pe gânduri, celebrul bucătar și îndrăgita actriță au spus 'DA' provocării America Express. Au avut parte de fel și fel de momente, începând de la cele în care se încurajează unul pe altul, până la cele tensionate și în care se descoperă cu adevărat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a schimbat relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, după America Express. America Express este unul dintre cele mai râvnite show-uri TV! Știm că telespectatorii sunt nerăbdători să afle și detalii de culise, astfel că noi vă dezvăluim o mică parte din întâmplările prin care a trecut Doina Teodoru cu Cătălin Scărlătescu.

Catalin-Scarlatescu-si-Doina-Teodoru-4Catalin-Scarlatescu-si-Doina-Teodoru-4

Vestea că celebrul bucătar formează un cuplu cu Doina Teodoru a luat pe toată lumea prin surprindere. Nu doar că și-au asumat relație, ci au trecut la nivelul următor mai repede decât oricine s-ar fi așteptat. Cei doi au decis că este momentul să se 'testeze' și totodată să se cunoască cu adevărat, atât în momentele de maximă bucurie, cât și în cele încărcate cu frustrare și nepuțină. Ei bine, zis și făcut!

Citește și: Ce au pățit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru în prima lor vacanță împreună:”A venit cineva să ne salveze”

Citește și: De ce s-au certat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express:„Am avut câteva dispute. Acolo, treburile s-au zdruncinat între noi' / EXCLUSIV

Citește și: Deea Codrea nu vrea să-și boteze copilul:”Să își aleagă dacă își dorește să fie botezat, în ce religie și dacă nu”

Citește și: Andra a fost internată în secret. Ce probleme de sănătate a avut:”Lumea nu știa ce se întâmplă”

Cum s-a schimbat relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, după America Express

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au încercat să dea tot ceea au mai bun la America Express. Nu doar că au făcut totul pentru a câștiga, ci au făcut și numeroase sacrificii pentru relația lor. S-au descoperit și au ajuns să se cunoască mult mai bine decât atunci când au plecat în această aventură. Cu toate că au fost și momente tensionate, au reușit să treacă marele test al relației.

'America Express înseamnă niște peisaje superbe și niște oameni minunați. Aici ne-am descoperit niște abilități la care nici nu visam. Am trecut prin niște experințe incredibile, pe care cu siguranță nu le-am fi avut dacă n-am fi fost aici. E foarte frumos. Îmi place la nebunie acest concurs. Eu mă simt foarte norocoasă că sunt în această emisiune, că împart această experiență cu partenerul meu de viață. Ne-am cunoscut mult mai bine aici, ne-am văzut limitele și am încercat să le depășim', a mai spus Doina.', a spus Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu: 'Am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată'

Nu doar Doina Teodoru a împărtășit o serie de momente și a spus în câteva cuvinte cum i s-a părut experiența America Express, ci și Cătălin Scărlătescu. Iubitul actriței a recunoscut că a făcut alături de ea numeroase lucruri noi, pe care nu le-ar fi făcut vreodată. De asemenea, cu umorul la el, a mărturisit că a fost încurajat de faptul că Sorin Bontea, colegul său de breaslă, a câștigat sezonul 3 Asia Express.

E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la America Express la 70 de ani… (râde) Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează la America Express. (…)

Eu prind repede limbile străine. Dar spaniola chiar am prins-o de foame. De nevoie am reușit să inventez niște fraze care sunt doar ale mele și care conving oamenii aici. Am dezvoltat niște strategii și la autostop. Eu vă spun sincer că voi ieși pe Ștefan cel Mare să fac autostopul spre serviciu', a glumit el, adăgând că a pornit în această cursă extrem de motivat – cu atât mai mult pentru a nu fi ținta glumelor lui Chef Sorin Bontea, cel care a câștigat sezonul 3 Asia Express alături de Răzvan Fodor.

America Express începe duminică, 15 ianuarie, ora 20:00

Alături de cei doi îndrăgostiți, pe Drumul Aurului, au pornit mai multe vedete și nume mari din showbiz-ul românesc. Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, sunt toți cei pe care îi puteți vedea sezonul acesta.

Este cel mai dur reality show din România și lupta este pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Sursă foto: Facebook / comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton