Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol. Artistul s-a îndrăgostit de ea la un concert

 Mirea Roxana
.

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor, a apărut pe lume o fetiță minunată, Josephine. Cei doi se cunoșteau de foarte mult timp, având în vedere că frecventau aceleași locuri din București, însă Cupidon și-a făcut treaba mai târziu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley se cunosc de foarte mult timp, dar flacăra iubirii dintre ei a început să se aprindă acum câțiva ani. La început, cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor, însă povestea lor de iubire a evoluat. Dragostea lor s-a materializat, iar viețile le-au fost luminate de către fetița lor, Josephine.

fher-6fher-6

Totuși, când a fost momentul în care Gina Pistol și Smiley au devenit „victimele' săgeții lui Cupidon? Ei bine, totul s-a întâmplat la un concert de la Sala Palatului. Acolo, cânta Damian Drăghici, iar alături de el a urcat și Smiley. Aceștia tocmai ce lansaseră melodia 'Domnișoară, domnișoară', potrivit impact.ro.

Gina Pistol se afla și ea la concert alături de mai mulți prieteni, iar din vorbă-n vorbă, artistul a cucerit-o pe Gina. De asemenea, prietenii lor au fost de părere că ei nu prea se potrivesc, însă poate și acesta este secretul relației lor. Știți cum se spune. Extremele se atrag.

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuiesc Smiley și Gina Pistol.A costat 300.000 de euro

Citește și: Cum s-a recuperat Gina Pistol după după cezariană:”Nu e deloc ușor. Primele două zile…”

Citește și: Alexandra Stan, detalii picante din relația cu Dorian Popa:„M-a înșelat! L-am prins cu ea!'

Citește și: Cristina Spătar, dezvăluire emoționantă:„Imediat după ce am fost la biserică, am rămas gravidă'

Evoluția relației dintre Smiley și Gina Pistol

Relația dintre Smiley și Gina Pistol a decurs frumos, dar nu își doreau ca vestea să fie făcută publică. Primele indicii care au dus la concluzia că cei doi formează un cuplu au apărut atunci când Gina și Smiley au mers la un alt concert, la Arenele Romane. Atunci, Gina Pistol se afla în primul rând și îl sorbea din priviri pe artist. În plus, prezentatorea TV i-a făcut foarte multe poze.

Au ținut relația secretă cât de mult au putut, dar a venit pandemia de coronavirus, iar Smiley și Gina Pistol s-au izolat în casa lui artistului. Acela a fost momentul în care cei doi au început să nu se mai ferească și au făcut public faptul că formează un cuplu.

Acum, Smiley și Gina Pistol trăiesc clipe unice alături de fiica lor, Josephine. Cea mică a venit pe lume pe 9 martie ca să le însenineze zilele părinților lor.

Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți

Gina Pistol își dorea enorm să devină mămică. Smiley a vorbit în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță despre cum se descurcă în rolul de părinți.

„Data trecuta aveai in dreapta mixerul, lucruri din studio, acum vedem o suzeta, a spus Cătălin Măruță când Smiley a intrat în direct, chiar din camera fetiței.

Sunt fix in camera fetitei, suntem extrem de bucurosi, e o fericire pe care nu am trait-o niciodata, ne trezim impreuna, facem toate lucrurile impreuna. Gina si-a revenit foarte bine si totul decurge conform planului, chiar daca nu avem unul, fetita noastra este o minune pentru noi si ne bucuram de fiecare clipa cu ea. Nu a inceput sa zica tata! E un lucru pe care nu ai cum sa il simti altel, sunt sentimente noi pentru mine si Gina si ne-au scris multi oameni, ne-au transmis sfaturi, au facut glume. Adevarul e ca o sa traim fiecare clipa, fie ea frumoasa, obositoare, chiar daca te trezesti la 4 dimineata e o placere', a spus Smiley.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton